ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Κούπερ: "Να αγγίξουμε το τέλειο"

Συγκρατημένος αλλά παράλληλα αισιόδοξος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, που έδωσε το στίγμα του για το μεγάλο αυριανό παιχνίδι του Άρη στην «Μπάι Αρίνα», με την Μπάγερ Λεβερκούζεν....
«Γνωρίζουμε πολύ καλά την κρισιμότητα και τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Για να κερδίσουμε θα πρέπει να είμαστε σχεδόν τέλειοι. Με όλη την έννοια της λέξης», είπε ξεκινώντας ο τεχνικός των «κιτρίνων» για να συνεχίσει, «Θα πρέπει να λειτουργήσουμε σχεδόν άψογα σε όλες τις γραμμές και για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να είμαστε όλοι στην καλύτερη κατάσταση με προσοχή και αυτοσυγκέντρωση. Πάντα είμαστε αισιόδοξοι. Πάντα υπάρχουν φιλοδοξίες σε έναν υψηλό βαθμό και τώρα περισσότερο από όλα θα πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε μία ποδοσφαιρική ομάδα. Αυτό νομίζω ότι θα είναι το κατάλληλο εργαλείο για να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».



Στην πορεία τοποθετήθηκε για τις αλλαγές που επίκειται να κάνει αύριο ο Γιουπ Χάινκες: «Πρόκειται για μία ομάδα πλήρη και για αυτό μπορεί να κάνει αλλαγές. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι δεν αλλάζουνε τον τρόπο παιχνιδιού τους που παραμένει ίδιος και αυτό εννοούσα λέγοντας ότι είναι μία πλήρης ομάδα. Αν θα μας διευκολύνει ή όχι θα φανεί. Εξάλλου εμείς προετοιμαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τον καλύτερο δυνατό αντίπαλο. Σίγουρα θα έχει στο μυαλό του έναν Άρη σοβαρό στα μετόπισθεν. Σίγουρα όμως δεν ξεχνάμε ότι και εμείς έχουμε επιθετικές αρετές. Στο ποδόσφαιρο κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει κανέναν. Αν θέλουμε να πάρουμε κάτι θετικό θα πρέπει να αγγίξουμε ένα τέλειο παιχνίδι».



Παρ’ όλα αυτά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ένα χρόνο παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη και τον πάγκο του Άρη: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που επέλεξα να έρθω στον Άρη και να είμαι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω πολυσκεφτεί γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι τα πράγματα πήγανε καλά αφού και ο καιρός πέρασε γρήγορα».

Σηφάκης: «Ανυπομονούμε να αγωνιστούμε»

Στη συνέχεια τη… σκυτάλη πήρε ο Μιχάλης Σηφάκης, ο οποίος υπογράμισε: «Τις δυσκολίες του παιχνιδιού τις γνωρίζουμε όπως και τον αντίπαλο που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις γνωρίζουμε. Έχουμε όμως αποδείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε σε μεγάλα παιχνίδια και πλέον θα πρέπει να το ξανακάνουμε. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο και ανυπομονούμε να ξεκινήσει το παιχνίδι», θέτοντας ως στόχο για την ομάδα του, πως θα πρέπει να έχει οδηγό το παιχνίδι του «Κλεάνθης Βικελίδης». «Στο Χαριλάου η Μπάγερ Λεβερκούζεν μας δημιούργησε μία δύο ευκαιρίες κάτι που δείχνει ότι η αμυντική μας λειτουργία. Είναι συλλογική δουλειά. Ξέρουμε τι πρέπει να προσέξουμε και εύχομαι και οι 11 και οι 14 θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Εύχομαι αυτό που δεν κάναμε στον Χαριλάου να το κάνουμε αύριο και να σκοράρουμε».

Κλείνοντας ο διεθνής πορτιέρο μίλησε για το πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή για έναν ποδοσφαιριστή σε διεθνή παιχνίδια: «Σίγουρα για μας είναι μεγάλη ευχαρίστηση να αγωνιζόμαστε σε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις όπως και με την Εθνική ομάδα. Αύριο θα είναι μία καλή στιγμή στην καριέρα μας και εύχομαι να την ευχαριστηθούμε όλοι μας. Στην βαθμολογία είμαστε όλες οι ομάδες κοντά με ένα θετικό αποτέλεσμα να μας κρατήσει στο κυνήγι της πρόκρισης μέχρι τέλους και είμαι αισιόδοξος για αύριο».


πηγη athlitikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου