ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Οι αλήθειες του Αδαμίδη...

Δεν πρέπει να άρεσαν σε ορισμένους, οι αλήθειες που είπε χθες ο Σταύρος Αδαμίδης. Αναφερόμαστε σε όσους άφηναν βρώμικα υπονοούμενα τα προηγούμενα χρόνια για τον...
Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον φίλο του, μάνατζερ, Γιάννη Καινούργιο! Από την πρώτη μέρα που ήρθε στην ΑΕΚ τον Νοέμβριο του 2008 ο Μπάγεβιτς, άρχισαν και τα βρώμικα υπονοούμενα, περί «αποκλειστικής» συνεργασίας του Μπάγεβιτς με τον «κουμπάρο» του μάνατζερ. Ούτε βέβαια κουμπάρος του Μπάγεβιτς ήταν ο συγκεκριμένος μάνατζερ, ούτε καμιά αποκλειστικότητα είχε. Από τις δυο…ντουζίνες μεταγραφές που έκανε τα δυο τελευταία χρόνια η ΑΕΚ, ο Καινούργιος έκανε τρεις. Μάκο, Λεονάρντο και Ιορντάκε. Όλες το καλοκαίρι του 2009, γιατί το προηγούμενο ο…αποκλειστικός μάνατζερ του Μπάγεβιτς, δεν έκανε καμιά μεταγραφή στην ΑΕΚ…Ένα ακόμη από τα απίστευτα ψέματα που κυκλοφορούσαν με στόχο να πλήξουν τον Μπάγεβιτς και είχαν αποτέλεσμα ακόμη και την στοχοποίηση ποδοσφαιριστών της ομάδας, μόνο και μόνο επειδή είχαν μάνατζερ τον Γιάννη Καινούργιο.

Ο Σταύρος Αδαμίδης όμως βούλωσε… στόματα, λέγοντας: «Ο Καινούργιος είναι ο μάνατζερ που έχει φερθεί καλύτερα από τον καθένα στην ΑΕΚ. Είναι ο μοναδικός που δέχτηκε να πηγαίνει πίσω επιταγές όποτε του το ζητήσαμε και δε μας φέρθηκε ποτέ εκβιαστικά. Και δεν είναι πια τόσοι πολλοί οι παίκτες που πήρε η ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια από τον συγκεκριμένο».

πηγη ora21.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου