ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Με Ίβιτς και Φωτάκη τα πλάνα του Χάβου για το Καραϊσκάκη

Το σχέδιο που προτίθεται να εφαρμόσει στο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό δοκίμασε στο οικογενειακό διπλό της Πέμπτης ο Μάκης Χάβος, δίνοντας ένα σαφές δείγμα για το πώς θα κινηθεί....
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν σκέφτεται να πειράξει το 4-2-3-1, σύστημα που έφερε τις πρόσφατες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, ούτε θα προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές προσώπων στο αρχικό σχήμα, κρατώντας απείραχτο το βασικό κορμό.
Βέβαια επειδή από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης έλειψαν οι διεθνείς (οι Σαλπιγγίδης και Φωτάκης γυμνάστηκαν ελαφρά, οι Μπουσαϊντί και Ελ Ζαρ θα ενσωματωθούν την Παρασκευή), η ενδεκάδα των βασικών είχε ορισμένες διαφοροποιήσεις. Έπαιξε ο Ζουέλα δεξιά στην άμυνα, ο Κριστιάνο αριστερά στη μεσαία γραμμή και ο Αθανασιάδης στην κορυφή.
Όλοι τους πάντως θα μείνουν εκτός, καθώς την αμυντική τετράδα με τους Τσιρίλο, Μαλεζά και Σακελλαρίου θα συμπληρώσει ο Μπουσαϊντί, ενώ στις προσθέσεις του Χάβου είναι να χωρέσει στην ίδια ενδεκάδα τους Ίβιτς και Φωτάκη. Σε αυτήν την περίπτωση ο Σέρβος θα παίξει επιτελικός, ενώ ο φορμαρισμένος Έλληνας χαφ θα κινείται στα δεξιά του.
Αναγκαστικά ο Βιεϊρίνια θα παίξει πάλι στην αριστερή πλευρά, ενώ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θα είναι ο μοναδικός προωθημένος κερδίζοντας τη μάχη από το Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Στο τέρμα θα είναι φυσικά ο Κρέσιτς, ενώ αδιαπραγμάτευτη είναι η παρουσία των Γκαρσία και Βιτόλο μπροστά από την άμυνα.
Με τα παραπάνω δεδομένα ο Ίβιτς επιστρέφει στο βασικό σχήμα και μένει εκτός ο Ελ Ζαρ. Με αυτήν την κίνηση ο Χάβος θέλει να κάνει πιο συμπαγή τη μεσαία γραμμή του ώστε ο πιο αμυντικογενής Φωτάκης να βοηθάει περισσότερο τον Μπουσαϊντί πάνω στον Ριέρα.

* Ο ΠΑΟΚ απέφυγε την τιμωρία της έδρας, καθώς όπως ανακοίνωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για την συμπεριφορά των φιλάθλων του και υβριστικά συνθήματα στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 10.000 ευρώ.

πηγη  contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου