ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Μπουρούσης: «Το ζητούμενο είναι οι νίκες»

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε κόντρα στη Ρόμα την καλύτερη του φετινή εμφάνιση εκτός έδρας με τον Γιάννη Μπορούση να παραδέχεται μιλώντας στον Sentra 103,3 πως το ζητούμενο αυτή τη στιγμή για τους Κυπελλούχους Ελλάδος είναι να έρχονται οι νίκες....


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 27χρονος σέντερ στον Sentra 103.3 για

Το ματς με τη Ρόμα
«Δεν μπορώ να πω πως κερδίσαμε εύκολα. Η Ρόμα βρέθηκε πίσω στο σκορ από την αρχή, αλλά πάλεψε να το γυρίσει. Στη φάση που είμαστε σημασία έχει να κερδίζουμε τους αγώνες. Η ομάδα καινούρια, αλλά σίγουρα αυτό δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να δείχνουμε και καλό πρόσωπο».

Το παιχνίδι με τη Μπάμπεργκ
 «Σε εκείνο το ματς κυνηγούσαμε εμείς στο σκορ. Δεν ξεκινήσαμε καλά και δεν τα καταφέραμε. Χθες δεν θέλαμε τέτοια εμφάνιση και μπήκαμε δυνατά».

Την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Σαρλερουά
«Η Ρεάλ έκανε μια μεγάλη ήττα. Δεν πρέπει όμως να μας απασχολεί. Να κοιτάμε τη δική μας ομάδα και αν θέλουμε να βγούμε πρώτοι, πρέπει να πάμε για τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια».

Τις διαφορές της φετινής ομάδας με την περσινή
«Το θέμα είναι πώς θα παρουσιαστούμε στα δύσκολα. Γιατί και πέρυσι φτάσαμε σε τρεις τελικούς και κερδίσαμε μόνο τον έναν. Εκεί θα φανεί η διαφορά, αν φτάσουμε βέβαια σε αυτό το σημείο».

πηγη superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου