ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ο Βαλβέρδε «ντοπάρει» παίκτες και κόσμο

Αντίστροφα μετρούν στον Ολυμπιακό για το μεγάλο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Superleague απέναντι στον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη». Και παρά τα πολλά προβλήματα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε «ντοπάρει» τους παίκτες του, καλώντας παράλληλα τον κόσμο να βοηθήσει με τον… δικό του τρόπο για την κατάκτηση της νίκης.Τα προβλήματα είναι πολλά, κυρίως αμυντικά, για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ωστόσο ο τεχνικός του Ολυμπιακού προσπαθεί να «ντοπάρει» τόσο τους ποδοσφαιριστές του, όσο και τον κόσμο, ενόψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο μοναδικός στόχος είναι η νίκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και στόχος είναι να διατηρηθούν εκεί, όπως διεμήνυσαν και οι ιθύνοντες της ομάδας. Και ο κόσμος, τον οποίο καλεί ο Βάσκος τεχνικός να δώσει τον δικό του ρυθμό, έχει σχεδόν εξαντλήσει τα εισιτήρια.

Παράλληλα, οι οργανωμένοι προανήγγειλαν μέσω της τηλεοπτικής τους εκπομπής ότι ετοιμάζουν το δικό τους σόου στην κερκίδα. «Είναι ευχάριστο που θα είναι και πάλι γεμάτο το γήπεδο. Ο κόσμος δείχνει σε κάθε παιχνίδι ότι είναι δίπλα και αυτό θέλω να κάνει και την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ», αναφέρει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Και συνεχίζει: « Να βοηθήσει την ομάδα μας, δεν χρειάζεται να ασχολείται με τον αντίπαλο. Να ευχαριστηθεί το παιχνίδι και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φύγει χαρούμενος και ''γεμάτος'' από το γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός προσφέρει καλό ποδόσφαιρο φέτος και οι φίλαθλοι του θα πρέπει να απολαύσουν το ντέρμπι και να μας δώσουν και πάλι την ώθηση που μας δίνουν σε κάθε αγώνα. Δεν χρειάζεται να γίνει τίποτα το μεμπτό, εμάς πρέπει να βοηθάει ο κόσμος και να μην ασχολείται με τον αντίπαλο. Θέλουμε πολύ τη νίκη και θα παλέψουμε για αυτήν. Στην έδρα μας άλλωστε θέλουμε μόνο νίκες».

πηγη sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου