ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΑΕΚ: Περιμένοντας την πολιτεία


Το Υπουργείο Περιβάλλοντος στέλνει θετικά μηνύματα στην ΠΑΕ ΑΕΚ όσων αφορά την στήριξη της Πολιτείας για την κατασκευή γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια ,αναφορικά με νομοθετικά ζητήματα....
ΠΑΕ και Ερασιτεχνική προχωρούν παράλληλα και άλλα θέματα για να κερδίσει χρόνο και να τρέξει περισσότερο την υπόθεση.

Στο πλαίσιο αυτό έγινε σήμερα μία κρίσιμη συνάντηση για την κατασκευή γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια . Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του Στέλιου Αγιοστρατίτη στην Εκάλη , εκεί ήταν εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΕΚ ο πρόεδρος Σταύρος Αδαμίδης και ο διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Κωνσταντινίδης, από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ ο Γενικός Γραμματέας Βασίλης Τόγελος, ο νομικός σύμβουλος Αντώνης Κατσιγιάνης από το γραφείο του κ. Σαραντίτη που συνεργάζεται η Ερασιτεχνική και μια πολεοδόμος .

Έγινε μία ενημέρωση από τον αρχιτέκτονα για τα σχέδια που έχει κάνει για το έργο του γηπέδου και αποφασίστηκε πως θα συσταθεί ομάδα εργασίας καθώς και εταιρία που θα εκπροσωπεί την ΑΕΚ και θα υπογράφει τα επίσημα έγγραφα για το έργο. Ωστόσο, όλα αυτά θα πάρουν τελική μορφή μετά την επίσημη απάντηση της Πολιτείας για το έργο. Αυτή αναμένεται να δοθεί την Τρίτη ή την Τετάρτη, όταν και η ΑΕΚ θα πάει ξανά στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Εκεί ο Υφυπουργός Θάνος Μωραϊτης θα απαντήσει επίσημα στην ΑΕΚ αν στηρίζει το έργο και αν χρειάζονται αλλαγές για να μην μπορεί να μπλοκαριστεί στην πορεία. Οι άνθρωποι του Υπουργείο ενημέρωσαν την ΑΕΚ ότι μελέτησαν τα σχέδια τους, είναι έτοιμοι να τους απαντήσουν . Έτσι θα γίνει η σχετική συνάντηση για να λάβει την επίσημη απάντηση από την Πολιτεία η Ενωση και να προχωρήσει σε αλλαγές στο σχέδιο αν είναι αναγκαιές.

πηγη sportsview.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου