ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

«Προπόνηση; Είναι πολύ κρύο το νερό»!

Ο πρωταθλητής της κολύμβησης Άρης Γρηγοριάδης μίλησε στον Sentra 103,3 για το «λουκέτο» των τριών κολυμβητηρίων της Θεσσαλονίκης:
«Χρωστάνε κάποιους λογαριασμούς, έχει κοπεί η παροχή φυσικού αερίου με αποτέλεσμα....
το Εθνικό  και το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο να μην μπορούν να λειτουργήσουν. Είναι τεράστιο πρόβλημα, τραγικό γιατί σκεφτείτε πως καθημερινά περνάνε από τα κολυμβητήρια αυτά περίπου 4000-5000 παιδιά και δεν έχουν την δυνατότητα να κολυμπήσουν και να αθληθούν επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά.
Αυτά τα παιδιά τα εκπροσωπούμε εμείς και πρέπει να βγούμε μπροστά και να τα υποστηρίξουμε γιατί εμείς μπορεί να βρούμε μια λύση, έστω και προσωρινή. Αλλά σκεφτείτε πόσο κόπο κάναμε να φέρουμε αυτά τα παιδιά στο κολυμβητήριο. Σκεφτείτε τώρα που κλείνει το κολυμβητήριο δεν θα μπορούν να αθληθούν και θα ασχολούνται με άλλα πράγματα. Πρέπει να βρεθεί λύση άμεσα».
Για το αν προπονείται:
«Όχι δεν θα κάνω σήμερα προπόνηση όπως και χτες, είναι πολύ κρύο το νερό. Θα χάσουμε την σημερινή προπόνηση και πρέπει άμεσα να ανοίξει η κάνουλα του φυσικού αερίου για να ζεσταθεί ο χώρος».
Για τη λύση στο πρόβλημα:
«Προσπαθεί να γίνει ένας διακανονισμός του χρέους, που είναι γύρω στα 400.000 ευρώ το ποσό που οφείλεται στην εταιρία. Γίνεται μια προσπάθεια να βρεθεί η λύση ώστε ν' ανοίξει η κάνουλα και να ζεσταθεί ο χώρος μέχρι τις 15:00 σήμερα, γιατί θα πρέπει να γίνουν αγώνες διεθνείς στην Θεσσαλονίκη όπως είναι τα ?Αλεξάνδρεια?, όπου θα έρθουν αθλητές από το εξωτερικό και κινδυνεύουμε να γίνουμε διεθνώς ρεζίλι. Έχουμε αγώνες εμείς το Σαββατοκύριακο για τα όρια του Γκράν Πρί και στις 6 με 7 Δεκεμβρίου τα ?Αλεξάνδρεια?».
Για τους μελλοντικούς του στόχους:
«Αν δεν λυθεί το πρόβλημα, δεν υπάρχει ούτε παρόν, ούτε μέλλον. Έχουμε το 2011 παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Σανγκάη. Είναι νωρίς ακόμη. Δεν έχω κάνει καθόλου αγώνες και δεν έχω κολυμπήσει ακόμη σε 50άρα πισίνα, τον Φεβρουάριο θα γνωρίζω».

πηγη ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου