ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Διαψεύδει ο Φρέιτας!

Ο Κάρλος Φρέιτας διαψεύδει το δημοσίευμα της «A’ Bola», το οποίο φέρεται να επιβεβαιώνει την τελική συμφωνία με τον Φερέιρα, ενώ παράλληλα η διοίκηση δεν επιβεβαιώνει τον ερχομό του Πορτογάλου προπονητή την Παρασκευή στην Αθήνα....


Να σημειωθεί ότι έχει κυκλοφορήσει πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έρχεται την Παρασκευή (19/11) στην Αθήνα, προκειμένου να συναντηθεί με τον Νικόλα Πατέρα, να υπογράψει το συμβόλαιό του, να παρουσιαστεί επίσημα και να βρεθεί το Σάββατο (20/11) στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, παρακολουθώντας τη νέα του ομάδα απέναντι στον Ηρακλή. Αυτό ισχυρίστηκε με δημοσίευμά της η πορτογαλική «A’ Bola», η οποία επισημαίνει ότι ο 64χρονος τεχνικός θα βρίσκεται στη χώρα μας μαζί με τους τρεις συνεργάτες του, Νούνο, Ρούι Σίλβα και Ζοσέ Γκόμες, που θα συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα του και στον Παναθηναϊκό.

«Ο Φερέιρα συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και η πρεμιέρα του είναι δεδομένη: Την Τετάρτη απέναντι στην Μπαρτσελόνα για το Champions League. Ο Πορτογάλος τεχνικός ταξιδεύει την Παρασκευή στην Ελλάδα, όπου τον περιμένει συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου και η πρόκληση να καταφέρει το πλάνο: Ο Παναθηναϊκός να μείνει στην ιστορία και να πετύχει ο ίδιος σε 18 μήνες αυτό που πέτυχε στην Πόρτο σε τρεις σεζόν», υποστηρίζει αρχικά το δημοσίευμα. Και προσθέτει: «Με την άφιξή του στην Ελλάδα, ο Ζεσουάλδο θα έχει συναντήσεις με τη διοίκηση και με δύο άτομα που θα είναι στο τεχνικό τιμ, στο οποίο θα παρίστανται και οι Νούνο, Ρούι Σίλβα και Ζοσέ Γκόμες, που θα συνεχίσουν να βρίσκονται μαζί του ως συνεργάτες».

Οι Πορτογάλοι εμφανίζονται πλήρως ενήμεροι για τις πρώτες ημέρες του 64χρονου τεχνικού: «Το Σάββατο ο Ζεσουάλδο θα βρίσκεται στις εξέδρες παρακολουθώντας τον αγώνα του Παναθηναϊκού για το ελληνικό πρωτάθλημα, κάτι που θα συμβεί, αφού πρώτα έχει παρουσιαστεί στα ΜΜΕ και στον κόσμο». Σύμφωνα με την «A’ Bola», ο Φερέιρα «αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου της ομάδας, που εκτίμησε ότι η φήμη που έχει στην Πορτογαλία και η εμπειρία του αποτελούν απαραίτητα στοιχεία, για να σωθεί η χρονιά. Έχοντας την πείρα του Champions League, ήδη έχει ζητηθεί από τον Ζεσουάλδο να καθοδηγήσει την ομάδα στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, ένα παιχνίδι ζωτικής σημασίας για το ηθικό της ελληνικής ομάδας».

Παρόλα αυτά, οι Πορτογάλοι κρατούν τις επιφυλάξεις τους, επισημαίνοντας ότι παρόλο που ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι ενθουσιασμένος από το project που τον περιμένει, παραμένει σιωπηλός και δεν θα μιλήσει παρά μόνο όταν «υπογραφεί το συμβόλαιο και παρουσιαστεί ως ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού».

πηγη sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου