ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Τουλάχιστον κράτησε την διαφορά

Ένας πολύ κακός Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει την νίκη στην Μαδρίτη απέναντι σε μία εξαιρετική Ρεάλ και ηττήθηκε φυσιολογικά με 82-68 ωστόσο κράτησε την διαφορά από την νίκη του στον πρώτο αγώνα του ΣΕΦ (+16)....


Διοργάνωση: Euroleague

Όμιλος: Δ'

Αγωνιστική: 6η

Αγώνας: Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός

Γήπεδο: Κάχα Μάγικα

Διαιτητές: Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία) ,Όλεγκς Λάτισεφς (Λετονία)

Η εικόνα της αναμέτρησης:
Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι Μαδριλένοι πήραν την κυριαρχία στο παιχνίδι, με εξαίρεση τα δύο πρώτα λεπτά όπου οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους προς το αντίπαλο καλάθι και να ανοίξουν λογαριασμό. Κάτι τέτοιο το κατάφερε ο Ροντρίγκες ενώ ακολούθησε στο σκοράρισμα και ο Ρέγες ώστε οι γηπεδούχοι να έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα στα πρώτα λεπτά την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί τον Νεστέροβιτς κάτω από την ρακέτα.

Ωστόσο οι Πειραιώτες δεν μπορούσαν να βρουν εύκολα πόντους σε αντίθεση με τους «μερέγχες» οι οποίοι με κύριο εκφραστή στην συνέχεια τον Ρέγες έφτασαν στους εννέα (15-6) τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Η ίδια εικόνα για τους ερυθρολεύκους συνεχίστηκε με αποτέλεσμα με την συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα η Ρεάλ να βρίσκεται μπροστά με δυψήφια διαφορά πόντων (24-14).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο συνεχίστηκε το ίδιο σκηνικό με τους παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς να έχουν περιοριστεί από την εξαιρετική άμυνα των αντίστοιχων του Έτερο Μεσίνα. Για ένα χρονικό σημείο ο Ολυμπιακός κατάφερνε να παίρνει πόντους μόνο από τον Μαυροκεφαλίδη την ίδια ώρα που οι Ισπανοί έκαναν περίπατο κάτω από την ρακέτα πότε με τον Τόμιτς και πότε με τον Ρέγες. Στα τελευταία λεπτά πριν την ανάπαυλα πήρε μπροστά για τους Πειραιώτες ο Τεόντοσιτς ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να κατέβει η διαφορά η οποία έκλεισε στο ημίχρονο στο +8 για την «βασίλισσα» (42-34).

Στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» θα καταφέρουν να βρουν πιο εύκολα τον δρόμο προς το εύκολο καλάθι όμως την ίδια ώρα η αμυντική λειτουργιά ήταν χειρότερο από το πρώο μέρος και αναμενόμενα δεν μπορούσαν να πλησιάσουν στο σκορ. Στην συγκεκριμένη περίοδο θα αναλάβει ο Βασίλης Σπανούλης να αποδείξει για ποιον λόγο αποκτήθηκα από τον Ολυμπιακό ωστόσο ήταν μόνος του και δεν κατάφερε να βρει συμπαραστάτες στην προσπάθεια του. Έτσι αναμενόμενα η διαφορά έκλεισε με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και πάλι στους +8 για τους γηπεδούχους (58-50).

πηγη sportaction.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου