ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Ρονάλντο: «Είμαστε καλύτεροι…»

Για τον πιο αναμενόμενο αγώνα της χρονιάς μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Κάμπ Νου» τοποθετήθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τους δυο μας, δεν παύει όμως να είναι ακόμα ένα παιχνίδι. Είμαστε ήδη .....
ένα βαθμό μπροστά και έχω την αίσθηση πως θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Δεν είναι τελικός, άλλωστε υπάρχουν ακόμα πολλά ματς να παιχτούν» τόνισε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ομάδα της Μπαρτσελόνα: «Είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα για να την κερδίσεις. Είναι η ίδια ομάδα εδώ και αρκετά χρόνια και ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα της. Βρίσκονται μαζί μας στο “κυνήγι” του πρωταθλήματος. Δουλεύουμε σκληρά και αρκετά καλά. Ξέρουμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και γι’ αυτό θα γίνει ένας καλός αγώνας».

Ο διεθνής Πορτογάλος στάθηκε και στις διαφορές των δύο ομάδων: «Είμαστε δύο διαφορετικές αλλά τόσο ίδιες ομάδες. Και οι δύο είμαστε καλοί και έχουμε τους ίδιους στόχους παίζουμε όμως εντελώς διαφορετικά. Εμείς προσπαθούμε να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή και να τελειώσουμε τη φάση όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έχουμε την ταυτότητά μας, δεν μιμούμαστε κανέναν και θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε γιατί μας φέρνει καλά αποτελέσματα».

Τέλος ο σούπερσταρ των «Μερένχες» μίλησε για τον νέο προπονητή του και την φιλοδοξία του για το μέλλον της ομάδας: «Είναι ευχαρίστηση και τιμή να δουλεύεις με έναν προπονητή της ελίτ ο οποίος τα έχει κερδίσει όλα. Ελπίζω ο Μουρίνιο να χρησιμοποιήσει όλη του την εμπειρία και να φέρει τίτλους στη Μαδρίτη. Ας κερδίσει το «clasico» η καλύτερη ομάδα και η καλύτερη θα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης».

πηγη sday.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου