ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωσε Φερέιρα, στον πάγκο με Μπάρτσα

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι και τυπικά ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού όπως γνωστοποίησε ο ίδιο μετά το τέλος της συνάντησής του με τον Νικόλα Πατέρα ενώ και η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα  την συμφωνία.....
Ο Πορτογάλος τεχνικός έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής και διέμεινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας. Το πρωί του Σαββάτου αφού συναντήθηκε αρχικά με τους Κάρλος Φρέιτας και Κώστα Αντωνίου κατευθύνθηκε προς τα γραφεία του Νικόλα Πατέρα στο Κολωνάκι και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια μετά από μία ώρα συνάντησης.

Μάλιστα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιεί πως οι Πρωταθλητές Ελλάδος ήρθαν σε συμφωνία με τον 64χρονο προπονητή για συμβόλαιο ενάμισι έτους: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Ζεσουάλντο Φερέϊρα ο οποίος αναλαμβάνει απο αύριο τα καθήκοντα του προπονητή της ομάδας. Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα έχει διάρκεια 1,5 έτους.»

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», Νικόλας Πατέρας, βγαίνοντας από τα γραφεία του μετά την συνάντηση με τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, αλλά και τους τρεις βοηθούς του, δήλωσε πως ο Πορτογάλος του άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις: «Θα κατέβει σε λίγο ο νέος προπονητής να σας κάνει δηλώσεις. Μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Θα παρακολουθήσουμε μαζί το παιχνίδι απόψε», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του ισχυρού άνδρα του «τριφυλλιού».

Από την πλευρά του ο Πορτογάλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Παναθηναϊκού, τονίζοντας: «Είναι η πρώτη φορά που μιλάμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα με τον πρόεδρο. Αποφάσισα να έρθω στον Παναθηναϊκό, ελπίζω να τα πάμε καλά και να προσφέρω στην ομάδα. Θα δω το ματς το απόγευμα».

Έτσι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πιάνει δουλειά από την Κυριακή όπου θα έχει την πρώτη γνωριμία με τους νέους του ποδοσφαιριστές και αναμένεται να κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο για το πολύ μεγάλο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα την Τετάρτη για την 5η αγωνιστική του Champions League. Πάντως το απόγευμα του Σαββάτου θα πάρει μια πρώτη γεύση από την νέα του ομάδα καθώς θα βρεθεί στο πλάι του Νικόλα Πατέρα στα επίσημα του ΟΑΚΑ όπου θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή.

πηγη sportaction.gr





1 σχόλιο: