ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Άρεσαν Ποτουρίδης-Αβραάμ

Σκάουτ της Βόλφσμπουργκ είδε τον έμπειρο σκληροτράχηλο κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού στο ματς με την ΑΕΚ και σύμφωνα...
με την εφημερίδα "Γαύρος" αναμένεται να κάνει θετική εισήγηση για την απόκτηση του, καθώς έμεινε ικανοποιημένος με την απόδοση του Έλληνα διεθνούς κεντρικού μπακ.Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Γιάννη Ποτουρίδη, άνθρωπος της Βασιλείας φέρεται να έδωσε το "παρών" στο ΟΑΚΑ για λογαριασμό του 18χρονου, ο οποίος σε γενικές γραμμές ήταν καλός κόντρα στους κιτρινόμαυρους, αν αναλογιστεί μάλιστα κανείς πως ήταν το πρώτο του ντέρμπι που ξεκίνησε ως βασικός (μπήκε αλλαγή κόντρα στον ΠΑΟΚ).

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως αμφότεροι οι παίκτες δύσκολα θα αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν διαμηνύσει πως μέχρι το τέλος της σεζόν θα καλέσουν τον Παπαδόπουλο για να προχωρήσουν στην επέκταση της συνεργασίας τους, ενώ θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να αφήσουν να τους φύγει ο Ποτουρίδης, από τη στιγμή που υπάρχει διάθεση να ενισχυθεί το ελληνικό στοιχείο μέσα στην ομάδα.

πηγη sport24.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου