ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Ελπίζει ο Χαβίτο

Ο πρώτος σκόρερ του Άρη φέτος με τρία γκολ ταλαιπωρείται από την προηγούμενη βδομάδα με την τενοντίτιδα και όπως κατάφερε να δώσει το παρών στο ματς με τον Ηρακλή το ίδιο ευελπιστεί να γίνει και με την Κέρκυρα...


Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός του Άρη είναι πολύ σκληρός για να… πεθάνει. Ο οργανισμός του και το πείσμα που έχει μπορούν να υπερνικήσουν ακόμη και το πιο ύπουλο τραύμα. Το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές την τελευταία τετραετία. Και την προηγούμενη βδομάδα δεν προπονήθηκε καθόλου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για το ματς με τον Ηρακλή ωστόσο βροντοφώναξε παρών. Βέβαια το πρόβλημα δεν το ξεπέρασε ωστόσο κάνει μεγάλες προσπάθειες για να είναι 100% έτοιμος μέχρι αύριο. Χθες ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα αλλά απ’ τη στιγμή που δεν ένιωσε έντονες ενοχλήσεις ανέβασε στροφές και προσπάθησε να καλύψει το χαμένο έδαφος των προηγούμενων ημερών. Με την κατάλληλη αποθεραπεία και σήμερα αν βγάλει το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης χωρίς προβλήματα τότε θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του αλλά είναι διατεθειμένος να το παλέψει. Το θέμα είναι και κατά πόσο θέλει να ρισκάρει για δεύτερη συνεχόμενη φορά και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο 55χρονος τεχνικός σχεδόν ποτέ δεν έχει χρησιμοποιήσει παίκτη που να μην έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του. Και τις δύο φορές που πήρε το ρίσκο με Πρίττα και Χαβίτο το έκανε λόγω της επιμονής, λόγω της μεγάλης θέλησης που είχαν οι δύο ποδοσφαιριστές. Πάντως ακόμη και αν «ανάψει το πράσινο φως» για τη συμμετοχή του Ισπανού το ιατρικό τιμ, πολύ δύσκολα θα συμπεριληφθεί στη βασική ενδεκάδα.

Φυσιοθεραπεία Γκιάρο, Τσεσνάουσκις
Σε αντίθεση με τον Χαβίτο Ρονάλντο Γκιάρο και Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις έχουν τεθεί νοκ άουτ από την αυριανή αναμέτρηση. Ο Βραζιλιάνος ταλαιπωρείται από το διάστρεμμα που είχε υποστεί παλαιότερα στον αστράγαλο ενώ ο Λιθουανός από βαριά μορφής θλάση που θα του στερήσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στα ματς με Πανσερραϊκό, Ολυμπιακό Βόλο, Ατλέτικο Μαδρίτης και Αστέρα Τρίπολης. Και οι δύο έκαναν φυσιοθεραπεία και το ίδιο θα πράξουν και τις επόμενες μέρες. Φυσικά εδώ και πού καιρό πρόγραμμα φυσιοθεραπειών ακολουθεί και ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας ο οποίος πριν από ενάμισι μήνα του έγινε επέμβαση στη μέση. Ο 25χρονος αμυντικός θα επιστρέψει στην ενεργό δράση τον Ιανουάριο.

Μετά από εννιά σερί ματς

Σύμφωνα με τα όσα φάνηκαν και στη χθεσινή πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ο Κάρλος Ρουίζ δύσκολα θα βρίσκεται αύριο στη βασική ενδεκάδα. Με την επιστροφή του Σέρχιο Κόκε από πενθήμερη άδεια και την επιστροφή του Ντάνιελ Τσέζαρεκ από τραυματισμό δίνεται η δυνατότητα στον 31χρονο Γουατελματέκο επιθετικό να πάρει ανάσες μετά από εννιά σερί επίσημα ματς όπου έπαιξε βασικός. Λόγω της έλλειψης επιθετικών λύσεων ο πρώτος σκόρερ του Άρη φέτος μαζί με τον Χαβίτο και τον Τσέζαρεκ έπαιζε συνεχώς. Η κούραση του φάνηκε στα τελευταία τρία ματς όπου η απόδοσή του ήταν πολλές φορές και κάτω του μετρίου. Πάντως από τα εννιά συνεχόμενα παιχνίδια που βρέθηκε στο αρχικό σχήμα σκόραρε μόνο στο Τροντχάιμ και εκεί η ομάδα δεν κατάφερε να αποκομίσει έστω το βαθμό της ισοπαλίας.

Ενα το ερωτηματικό

Αρκετά αναμένεται να είναι τα νέα πρόσωπα στη ενδεκάδα του Άρη σε σχέση με το παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο. Μπορεί να μην πραγματοποιήθηκε κάποιο οικογενειακό διπλό τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις ωστόσο βγήκαν κάποια συμπεράσματα για τα πλάνα του Έκτορ Κούπερ όσον αφορά την αυριανή αναμέτρηση με την Κέρκυρα. Με δεδομένη την απουσία του Γκιάρο και ενδεχομένως του Χαβίτο, ξεκάθαρο είναι πως ο Οριόλ θα διατηρήσει τη θέση του στην ενδεκάδα ενώ τη θέση του Ισπανού στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής ελλείψει και του Τσεσνάουσκις θα την πάρει ο Μενδρινός. Από εκεί και πέρα ερωτηματικό αποτελεί το ποιο θα είναι το δίδυμο των αμυντικών χαφ. Ο Ρικάρντο Φατί θεωρείτο το μεγάλο φαβορί για να είναι ο ένας και για την άλλη θέση έχουν σχεδόν τις ίδιες πιθανότητες ο Νάφτι με τον Τόχα. Στην άμυνα δε θα γίνει καμία αλλαγή. Μίσελ, Βαγγέλη θα παίξουν στα άκρα, ο Λαζαρίδης θα είναι ο παρτενέρ του Οριόλ και ο Σηφάκης θα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ. Στην επίθεση το δίδυμο θα αποτελείται από τους Κόκε και Τσέζαρεκ.

πηγη athlitikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου