ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Γιατί πήρε εκ νέου παράταση η ανανέωση του Σκόκο. Πως επηρεάζει τον Τζιμπούρ

Αλλη μια συνάντηση μεταξύ του Σταύρου Αδαμίδη και των εκπροσώπων του Νάτσο Σκόκο ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, χωρίς να υπάρξει οριστική συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντινού μεσοεπιθετικού με την ΑΕΚ.....
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ συζήτησε για ακόμη μία φορά με τους ατζέντηδες του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού, Παύλο Διανή και Φαμπιάν Σολντίνι, για την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη που λήγει το καλοκαίρι του 2011. Οριστική διαφωνία δεν υπήρξε από τις δύο πλευρές! Κάθε άλλο… Από τις τάξεις τις ΠΑΕ έλεγαν μετά το ραντεβού: "Εγινε σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση, είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε ότι θα ανανεώσει ο παίκτης".

Ωστόσο, όσο πλησιάσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος τόσο οι μάνατζερ του Σκόκο κερδίζουν έδαφος, αναφορικά με οικονομικές τους απαιτήσεις, καθώς ο Αργεντινός έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με άλλους συλλόγους.
Πάντως, αναμένεται σύντομα και νέο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών για να συζητήσουν το θέμα και εκεί αναμένεται μάλλον να έχουμε και τελικό αποτέλεσμα στην ανανέωση συμβολαίου ή όχι του Σκόκο με την ΑΕΚ.
Τι "κρύβεται" στην υπόθεση του Σκόκο
Πέρα από την καθυστέρηση που υπάρχει στην υπόθεση του Νάτσο Σκάκο, υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος... Στις τάξεις της ΑΕΚ πιστεύουν ότι η συνεργασία με τον Αργεντινό θα ανανεωθεί, αλλά όπως έχουμε ξαναγράψει, ο Σκόκο θέλει να πάρει μεταγραφή σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό!
Οι πληροφορίες που έρχονται στο "balla.gr", είναι ότι η πλευρά του Σκόκο δεν πρόκειται να δεχτεί την πρόταση της Ενωσης. Οποια και να είναι αυτή και πάντα μιλάμε για λογικά επίπεδα... Δηλαδή, ακόμη και αν η ΑΕΚ συμφωνήσει στα χρήματα που εδώ και καιρό και χωρίς διαπραγματεύσεις οι μάνατζερς του Σκόκο( ζητούν καθαρά περίπου 1,1 εκατ. ευρώ, ενώ ο "δικέφαλος" προσφέρει μέχρι 900.000) και πάλι θα απαντήσουν αρνητικά. Μάλιστα, θα ανεβάζουν συνεχώς όλο και περισσότερο τις οικονομικές του απαιτήσεις, προκειμένου να οδηγήσουν τους ανθρώπους της ΑΕΚ σε αδιέξοδο.

Πως επηρεάζει τον Τζιμπούρ
Ωστόσο, η υπόθεση του Νάτσο Σκόκο επηρεάζει και την πλευρά του Ραφίκ Τζιμπούρ. Πιο συγκεκριμένα, ο Τζιμπούρ έχει συμφωνήσει για ανανέωση του συμβολαίου του με 700.000 ευρώ, αλλά καθυστερεί να υπογράψει καθώς περιμένει την συμφωνία που θα προκύψει με τον Σκόκο. Αν ο συμπαίκτης του υπογράψει νέο συμβόλαιο για 1,1, τότε ο Αλγερινός θα αντιδράσει και θα ζητήσει με τη σειρά του 1 εκατ. Αλλωστε, είναι ένας λόγος που η απόδοση του Τζιμπούρ στα τελευταία παιχνίδια έχει "σκαμπανεβάσματα", όπως και η προσωπική του ζωή, με τελευταίο το περιστατικό που σας αναφέραμε μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.

πηγη balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου