ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Βιγιαρεάλ-Δηλώσεις Γκαρίδο, Αλντιντορ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Την προσδοκία να φύγει αλώβητη αύριο από την Τούμπα, αντιμετωπίζοντας για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ τον ΠΑΟΚ, διατηρεί η Βιγιαρεάλ....

"Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι, "κλειδί", για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε, την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Θα αντιμετωπίσουμε μια δυνατή και σκληρή ομάδα, σε ``ζεστή ατμόσφαιρα``.
Οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί και θα προσπαθήσουμε να τους κατακτήσουμε", δήλωσε σήμερα χαρακτηριστικά ο Χουάν Κάρλος Γκαρίδο.
Ερωτηθείς για το αν θα ήταν ικανοποιημένος με ισόπαλο αποτέλεσμα, ο τεχνικός των Ισπανών απάντησε αφοπλιστικά: "Πάντα πρόθεσή μας είναι η νίκη.
Τα ματς αναλύονται στο τέλος.
Αυτό που θέλουμε είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί." Για τον Τζουζέπε Ρόσι εξήγησε: "Βρίσκεται στο ξενοδοχείο, στο κρεβάτι.
Είναι συναχωμένος, ίσως ανέβασε πυρετό.
Πιστεύω ότι αύριο θα είναι καλά." Κατέληξε αναφέροντας: "Φαντάζομαι ότι ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί διαφορετικά από το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι, θα βγει περισσότερο στην επίθεση επειδή παίζει στην έδρα του.
Εμείς θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που έχουμε συνηθίσει να παίζουμε.
Κάθε αντίπαλος έχει την ποιότητα του.
Ο ΠΑΟΚ διαθέτει καλούς παίκτες και καλή αμυντική λειτουργία.
Στο πρώτο παιχνίδι ήταν δύσκολο να κερδίσουμε.
Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας.
Οσο πιο υψηλό είναι το επίπεδο μας, τόσο πρέπει να αναπτύξουμε το παιχνίδι μας.
Πιστεύω θα παίξουμε με αυτοπεποίθηση, γιατί ο αντίπαλος είναι απαιτητικός." Ο επιθετικός της Βιγιαρεάλ, Τζόζι Αλντιντορ, με τη σειρά του, τόνισε: "Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς, έχουμε άλλα τρία για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα κερδίσουμε όλα και να τερματίσουμε στη θέση που έχουμε τώρα.
Δεν υπάρχουν ειδικές εντολές για τον ΠΑΟΚ, είμαστε επαγγελματίες, αντιμετωπίζουμε κάθε ομάδα όπως συνηθίζουμε να το πράττουμε.
Δεν έχω αντιμετωπίσει άλλη φορά ελληνική ομάδα."

πηγη  express.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου