ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Λάρισα – Ολυμπιακός 0-1 (video)

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Λάρισα με 0-1 στο “AEL FC Arena” για την 15η αγωνιστική της Super League και αναδείχθηκε πρωταθλητής χειμώνα παίρνοντας διαφορά 5 βαθμών από τον δεύτερο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό. To γκολ των «ερυθρολεύκων» ήρθε όταν το σουτ του Mellberg προσπάθησε να το κόψει ο Κατσιαρός στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του....


O Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι πιέζοντας από την αρχή ψηλά, αλλά στο πρώτο 25λεπτο δεν δημιουργήθηκε κάποια αξιόλογη φάση με τους γηπεδούχους να ισορροπούν το παιχνίδι όσο περνάει η ώρα. Δύο ευκαιρίες των «ερυθρόλευκων» έσπασαν τη μονοτονία στο παιχνίδι. Στο 30’ ο Mellberg έπιασε την καρφωτή κεφαλιά από το κόρνερ του Zairi, αλλά ο Αμπάρης έδιωξε εντυπωσιακά, ενώ στο 31’ το δυνατό σουτ του Bravo σταμάτησε ξανά ο Έλληνας γκολκίπερ. Η πίεση του Ολυμπιακού καρποφόρησε στο 35’ με αυτογκόλ του Κατσιαρού, ο οποίος δεν μπόρεσε να διώξει το σουτ του Mellberg. H Λάρισα έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Cousin βγήκε τετ α τετ απέναντι από τον Pardo στο 41’, αλλά ο Ισπανός γκολκίπερ αναδείχθηκε νικητής.
Στην επανάληψη η Λάρισα μπήκε αποφασισμένη για την ισοφάριση και στο 55’ ο Σπάθας της αρνήθηκε καθαρό πέναλτι, το οποίο έγινε από τον Hurtado πάνω στον Metin. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν οπισθοχωρήσει θέλοντας να δώσουν χώρο στην ΑΕΛ και με σκοπό α χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Στο 68’ μία χιονόμπαλα έπεσε προς τον Τοροσίδη από την εξέδρα, στη συνέχεια οξύνθηκαν τα πνεύματα καθώς ένας “security” μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο χαστουκίζοντας τον Kevin Mirallas, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να κινούνται απειλητικά προς το μέρος του. Το παιχνίδι διακόπηκε για ένα πεντάλεπτο. Στο 80’ ο Fuster έχασε καλή ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα του Ολυμπιακού αλλά το σουτ του κατέληξε άουτ. Η απάντηση των «βυσσινί» ήταν άμεση, με τον Cousin να πιάνει την κεφαλιά στο 82’, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Σκόρερ: 35’ Κατσιαρός (αυτογκόλ)
Συνθέσεις:
Λάρισα:
Αμπάρης, Ταυλαρίδης, Simic (83’ Geremi), Cousin, Metin, Velasco (Abouhazira), Κολοβέτσιος, Puri, Iglesias, Κατσιαρός, Blazek (73’ Φαλάγγας)
Ολυμπιακός:
Pardo, Αβ. Παπαδόπουλος, Mellberg, Bravo, Τοροσίδης, Hurtado, Ibagaza (84’ Modesto), Riera (61’ Holebas), Zairi, Fuster ( 89’Γ. Παπαδόπουλος), Mirallas

πηγη sportena.com

To αυτογκόλ του Παναγιώτη Κατσιαρού στο Λάρισα – Ολυμπιακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου