ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Προκρίθηκε στους "8" με τα δώρα του ΠΑΣ και του... Santa Κλάους!


Σε ένα ισορροπημένο ματς, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους "8" του Κυπέλλου. Μόλις στο 3΄οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, από αυτογκόλ των φιλοξενούμενων και στο 42΄με σκόρερ τον για άλλη μια φορά εκπληκτικό Κλάους Αθανασιάδη έκαναν το 2-0. Ο ΠΑΣ κατάφερε  μόνο να μειώσει με τον Μπακαγιόκο στο 53' και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση, με μία παλικαρίσια εμφάνιση....


Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
 Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ στεκόταν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησε με τη βοήθεια της τύχης και του αντιπάλου, να πάρει κεφάλι στο σκορ, μόλις στο 3ο λεπτό! Συγκεκριμένα, ο Σικαλιάς δεν κατάφερε να στοπάρει τη μπάλα από την πολύ δυνατή μεταβίβαση του Βάντερσον, με αποτέλεσμα αυτή να περάσει κάτω από τα πόδια του και να καταλήξει στα δίχτυα της ομάδας του, η οποία άρχισε το παιχνίδι με τον πιο εφιαλτικό τρόπο.

Μάλιστα, η ομάδα του Μάκη Χάβου είχε την ευκαιρία να τελειώσει απόπ ολύ νωρίς το παιχνίδι λίγα λεπτά αργότερα (6΄) όταν ο Γκαρσία εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Τσιρίλο πετάχτηκε στο ύψος της μικρής περιοχής του ΠΑΣ, πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σικαλιά, που βρισκόταν εκτός θέσης.

Στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία, ωστόσο ελάχιστες ήταν οι φορές που απείλησε ουσιαστικά τους φιλοξενούμενους. Στο 18΄ ο τεχνικός του "Δικεφάλου του Βορρά" προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, βάζοντας τον Σαβίνι στη θέση του ανήμπορου να συνεχίσει Μπουσαϊντί, ο οποίος φάνηκε να έχει υποστεί θλάση. Σταδιακά  η ομάδα της Ηπείρου ανέβασε απόδοση και ισορρόπησε το παιχνίδι, χάνοντας τεράστια ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια.

Συγκεκριμένα, στο 34ο λεπτό ο Μπακαγιόκο εξαπέλυσε έναν "κεραυνό" λίγο έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ, όμως ο Χαλκιάς έδιωξε ίσα-ίσα για να πάει η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι. Ο "Αίαντας της Ηπείρου" πίεζε αρκετά τους γηπεδούχους τα τελευταία λεπτά, ωστόσο ήταν για άλλη μια φορά αυτός που βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, καθώς στο 42ο λεπτό ο Αθανασιάδης δεν χαρίστηκ και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ασίστ ου Σαλπιγγίδη, νικώντας με ψύχραιμο πλασέ τον Σικαλιά για το 2-0!Με το σκορ αυτό οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν στην ανάπαυλα!

Στο δεύτερο μέρος, δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα του αγώνα. Και οι δύο ομάδες είχαν περίπου ίδια κατοχή μπάλας και το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Στο 53ο λεπτό, στην πρώτη ευκαιρία που έκανε ο ΠΑΣ στο δεύτερο μέρος, κατάφερε να μειώσει με τον Μπακαγιόκο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και πλάσαρε σωστά τον Χαλκιά. Αυτό έδωσε αυτοπεποπίθηση στην ομάδα του Στεφάν Ντεμόλ,. η οποία βρέθηκε στην επίθεση αρκετές φορές στη συνέχεια, ωστόσο η ανασταλτική λειττουργία του ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλή και ανέκοπτε τις ενέργειές της. Στη συνέχεια, το ματς κινήθηκε σε μουντό τέμπο, με τους γηπεδούχους να συντηρούν σχετικά εύκολα το αποτέλεσμα και να παίρνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

http://www.balla.gr/?v=2&dbt=1&aid=24316

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου