ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - "Καραϊσκάκης" η... Καβάλα!

Η νίκη στο παιχνίδι με την Καβάλα αποτελεί μονόδρομο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει στην διάθεσή του, τόσο τον Μέλμπεργκ, αλλά και τον Τοροσίδη! Καραϊσκάκη θα μετατρέψουν το Ανθή Καραγιάννη οι φίλοι του Ολυμπιακού....

 Το παιχνίδι με την Καβάλα είναι κομβικό για τον Ολυμπιακό, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μιας και η Καβάλα είναι πολύ καλή ομάδα και ιδιαίτερα απειλητική. Αλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχασαν βαθμούς από τους Αργοναύτες.

Το θετικό είναι ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού θωρακίζει την άμυνα με τις επιστροφές των Μέλμπεργκ και Τοροσίδη και ο μόνος πονοκέφαλος παραμένει ο αντικαταστάτης του Ριέρα, με τον Βαλβέρδε να σκέφτεται τις περιπτώσεις των Φετφατζίδη, Νέμεθ, ακόμη και Μιραλάς.

Από εκεί και πέρα, στο πλευρό της ομάδας θα βρίσκονται και πάνω από 3.000 φίλοι του Ολυμπιακού που αναμένεται να μετατρέψουν σε... Καραϊσκάκη το Ανθή Καραγιάννη και να ωθήσουν την ομάδα τους στη νίκη.

πηγη sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου