ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Δυσκολεύει του Ροτέν, αλλά...

Ο Ζερόμ Ροτέν προπονήθηκε για δεύτερη φορά στα Σπάτα και ετοιμάζεται να αναχωρήσει για τη Γαλλία. Η μεταγραφή δεν ναυάγησε -τουλάχιστον ακόμη- αλλά τα δεδομένα δεν είναι με το μέρος του 33χρονου χαφ....
Η παρουσία του δεν κρίνεται απολύτως ικανοποιητική σε ό,τι αφορά το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης, ωστόσο πληροφορίες του exedrasports.gr αναφέρουν ότι έχει γίνει προσφορά στον παίκτη από την ΑΕΚ (και μάλιστα ανέλπιστα ικανοποιητική) κάτι που σημαίνει πως παρά το γεγονός ότι θέλει πολλή δουλειά για να βρει τον καλό του εαυτό, ο Χιμένεθ προφανώς τον θέλει.

Η υπόθεση του Ροτέν λοιπόν δυσκολεύει κυρίως επειδή ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε να παρατείνει την παραμονή του στην Αθήνα για να συνεχίσει να δοκιμάζεται υπό τις οδηγίες του Ισπανού κόουτς και διότι υπήρξε ένα ζήτημα με το συμβόλαιο που φέρεται να του προτάθηκε.

Σήμερα έκλεισε δύο ημέρες στα Σπάτα και πλέον ετοιμάζει τα πράγματά του για επιστροφή στην πατρίδα του. Πριν συμβεί αυτό ο Χιμένεθ είχε συζητήσει με τον παίκτη στα Σπάτα και στο ξενοδοχείο όπου διέμενε τονίζοντας του ότι πιστεύει στην αξία του και πως θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Για αυτό προφανώς ακολούθησε και η προσφορά.

πηγη exedrasports.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου