ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Χάμστερ, ουίσκι και... διαβεβαιώσεις!


«Γεμάτη» ήταν η μέρα στον Παναθηναϊκό. Το πρωί, πριν την προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές αντάλλαξαν δώρα μεταξύ τους, όπως είχε αποφασιστεί στο τραπέζι που είχαν κάνει την περασμένη Παρασκευή....
Το απόγευμα, όταν επέστρεψαν και πάλι στην Παιανία εν όψει του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης (22/12, 20:00) με τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ για τη φάση των «16», πήραν διαβεβαιώσεις από τη διοίκηση ότι δεν έχουν λόγο να ανησυχούν μετά τις διοικητικές εξελίξεις.

Δημήτρης Γόντικας, Κώστας Αντωνίου και Στέφανος Ησαΐας πήγαν στο αθλητικό κέντρο του «τριφυλλιού» προκειμένου να καθησυχάσουν τους παίκτες. Αυτός που τους μίλησε ήταν ο πρώτος αντιπρόεδρος, που ξεκαθάρισε: «Οπως γνωρίζετε γίνονται ανακατατάξεις στα διοικητικά αλλά αυτό δεν αφορά εσάς. Εσείς πρέπει να επικεντρωθείτε μόνο στις δουλειά σας. Ολη η ΠΑΕ, τα στελέχη δουλεύουν για να είστε εσείς απερίσπαστοι. Το μόνο που πρέπει να σκέφτεστε είναι η νίκη αύριο, στη συνέχεια η ξεκούραση που θα πρέπει να έχετε στη μικρή άδεια και στη συνέχεια να συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια για τίτλους».

Και ο κ. Γόντικας κατέληξε, λέγοντας: «Ό,τι χρειαστείτε, θέλω να μας ενημερώνεται για το παραμικρό. Είμαστε εδώ, δε θα έχετε κανένα πρόβλημα και δεν πρέπει να αισθάνεστε καμία ανασφάλεια».

Τα δώρα της Παιανίας

Στο τραπέζι της Παρασκευής, με προτροπή των αρχηγών, είχε γίνει μία μίνι-κλήρωση από την οποία προέκυψαν δυάδες παικτών που θα έπρεπε να κάνουν χιουμοριστικά δώρα μεταξύ τους. Όπερ κι εγένετο, με τους περισσότερους να έχουν τρομερή φαντασία στις επιλογές τους, προκαλώντας πολύ γέλιο στα αποδυτήρια. Κάτι που αποδεικνύει πως στο συγκεκριμένο κομμάτι τουλάχιστον τα πράγματα έχουν αρχίσει να βελτιώνονται αισθητά το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα, ο Τζιμπρίλ Σισέ έκανε δώρο στον Σίντνεϊ Γκοβού μία κούτα τσιγάρα Marlboro και ένα μπουκάλι ουίσκι Famous Grouse, με το πρόσωπο του «Σιντ» πάνω του (σ.σ. κάτι που είχαν κάνει οι Γάλλοι πρόσφατα).

Ο Σωτήρης Νίνης πήρε στον Σεμπάστιαν Λέτο μία τσάντα που είχε τέσσερις μπάλες μέσα (σ.σ. πειράζοντάς τον ότι «θέλει μια μπάλα μόνος του»). Ο Λόρενς Έμπεν έδωσε στον Ζεσουάλδο Φερέιρα ένα Fifa Manager 2011, ενώ ο Λουίς Γκαρσία πήρε ένα καθρεφτάκι επειδή φτιάχνει συνέχεια τα μαλλιά του.

Ο Στέργος Μαρίνος πήρε ένα βιβλίο, ο Κάρλος Φρέιτας ένα αγαλματίδιο, o Αντώνης Πετρόπουλος ένα λουρί για την σκυλίτσα του, ο Γιώργος Καραγκούνης μία τσάντα γνωστής μάρκας που είχε μέσα ένα αληθινό χάμστερ(!), ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ μία γραβάτα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έναν πίνακα που γράφει πάνω «ταπεινότητα», ο Τζιμπρίλ Σισέ ένα τηλεκατευθυνόμενο και ο Νταμιέν Πλεσί ένα κουτί δημητριακά, τα οποία λατρεύει καθώς κάθε πρωί τρώει μεγάλες ποσότητες στην Παιανία.

Με Γκοβού απέναντι στα Τρίκαλα

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ανακοίνωσε και την αποστολή του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης (22/12) με τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ (8 μ.μ., CONN-X, Sentra 103,3), στην οποία συμπεριέλαβε μετά από μέρες και τον Σίντνεϊ Γκοβού (αναμένεται να ξεκινήσει βασικός). Αντιθέτως έμεινε εκτός ο Λουίς Γκαρσία, μαζί με τους Καντέ, Σεϊταρίδη, Δημούτσο, Φερνάντες, Πλεσί και Ιωαννίδη.

πηγη ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου