ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Μαρινάκης: «Σεβασμός στον ΠΑΟ, όχι τρελά λεφτά»


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνάντησε αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού και αναφερόμενος στα όσα γίνονται στον Παναθηναϊκό ζήτησε... σεβασμό: «Δεν μου αρέσουν τα όσα γίνονται στον Παναθηναϊκό. Είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος και πρέπει να τον σεβόμαστε». Ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο δαπανηρής μεταγραφής: «Μην περιμένετε τρελά ποσά, είναι πρόκληση στην περίοδο της κρίσης που περνάμε»....


«Ο Ολυμπιακός σας θέλει δίπλα του. Όπως το κάνετε μέχρι τώρα να το συνεχίσετε», είπε αρχικά ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, ευχαριστώντας τους οπαδούς για τη συμπαράστασή τους. Και τους μοίρασε γλυκά και γαλοπούλες!

«Στόχος μας είναι να παίρνουμε Έλληνες παίκτες και νεαρούς σε ηλικία ξένους, που θα τα δίνουν όλα για τη φανέλα. Όλοι γνωρίζουμε ότι η χώρα μας περνά μια πολύ δύσκολη περίοδο και δε θα προκαλέσουμε την κοινωνία σε εποχή κρίσης», είπε για τις μεταγραφές αλλά και τη γενικότερη φιλοσοφία που θα ακολουθήσει η ομάδα του Ολυμπιακού.

Για τη βαθμολογική διαφορά και τη βία είπε: «Το πρωτάθλημα αρχίζει τώρα και η διαφορά των πέντε βαθμών δεν πρέπει να μας καθησυχάζει. Θέλουμε να είστε δίπλα στην ομάδα όπως έχετε κάνει μέχρι τώρα, χωρίς να υπάρχουν φαινόμενα βίας. Είμαστε όλοι ενάντια στη βία».

Για τον Παναθηναϊκό η ατάκα του Μαρινάκη προκάλεσε αίσθηση: «Θέλουμε δυνατό τον Παναθηναϊκό γιατί είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος. Δεν θα πρέπει να δοθούν δικαιώματα. Η αστάθεια που επικρατεί στον Παναθηναϊκό, δεν θα πρέπει να μας αποπροσανατολίσει, πολύ περισσότερο εσάς, σε περίπτωση που υπάρξουν προκλήσεις».

πηγη sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου