ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΤΙΤΛΟΥ!


Μετά το διπλό στη Λάρισα και τους πέντε βαθμούς που τον χωρίζουν από τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα για να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. Και για να σας πω την αλήθεια, πιστεύω πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι ερυθρόλευκοι θα το πάρουν και άνετα μάλιστα, αφού οι υποτιθέμενοι συνδιεκδικητές του τίτλου, είναι πολύ κατώτεροι τους....



Πιστεύω ακράδαντα, πως αν ο Ολυμπιακός κάνει μια καλή μεταγραφή τον Γενάρη (για τη θέση του αμυντικού χαφ) και βελτιώσει κάποιες αδυναμίες που έχει, τότε θα κατακτήσει το πρωτάθλημα με χαρακτηριστική άνεση. Εξάλλου από ποιον να χάσει το πρωτάθλημα; Από τον Παναθηναϊκό που δε βλέπεται, από την ΑΕΚ που είναι επίσης τραγική ή από τον ΠΑΟΚ; Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, ο Ολυμπιακός έχει παίξει και το καλύτερο ποδόσφαιρο από αυτές τις ομάδες και είναι απόλυτα δίκαια πρώτος και με διαφορά πέντε βαθμών από τον δεύτερο Παναθηναϊκό. Φυσικά οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν παίξει διαστημική μπάλα μέχρι τώρα, αλλά είναι η ομάδα με την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και αυτό είναι αρκετό. Επίσης αρκετά είναι και κάποια πεντάλεπτα ξεσπάσματα, που έχει η ομάδα του Βαλβέρδε και σε πολλές περιπτώσεις, ειδικά στο Καραΐσκάκη, του έχουν δώσει τη νίκη. Εξάλλου και σήμερα, το γκολ του Ολυμπιακού, οφείλεται ουσιαστικά σε ένα τέτοιο πεντάλεπτο ξέσπασμα του από το 30' ως και το 35', όταν οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με το αυτογκόλ του Κατσιαρού.
Είναι πάντως πολύ σημαντικό και θετικό για τον Ολυμπιακό, το γεγονός πως παρότι είναι μία ομάδα με πολλούς καινούριους παίχτες, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου. Προσωπικά η κατάσταση φέτος, μου θυμίζει πολύ το περσινό πρωτάθλημα. Τότε ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που κέρδιζε πολλά παιχνίδια χάρη στην ποιότητα κάποιων παιχτών του και χωρίς να παίζει φοβερή μπάλα. Και τελικά πήρε το πρωτάθλημα, αφού ο ΠΑΟΚ δεν άντεξε την κούρσα του τίτλου και κυρίως διότι ο Ολυμπιακός ήταν πολύ κακός. Το ίδιος συμβαίνει και φέτος, με τον Παναθηναϊκό να μοιάζει πολύ με τον περσινό κακό Ολυμπιακό. Η διαφορά είναι πως δεν υπάρχει φέτος κάποιος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ που πέρυσι κόντραρε σχεδόν στα ίσια τον Παναθηναϊκό δε φαίνεται ικανός να το επαναλάβει και είναι πολύ πίσω στη βαθμολογία, ενώ για την ΑΕΚ δε το συζητάω καν. Οπότε, ο δρόμος του Ολυμπιακού προς την κατάκτηση του τίτλου, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, μοιάζει στρωμένος με ροδοπέταλα. Και το τονίζω για ακόμη μία φορά. Αυτό δε συμβαίνει μόνο επειδή οι αντίπαλοί του είναι κακοί. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος από όλες τις υπόλοιπες ομάδες, που μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται...Ευτυχείτε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου