ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

«Δίκαιη μοιρασιά στο Καυταντζόγλειο..»

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Ηρακλής και Εργοτέλης στο «Καυταντζόγλειο», παιχνίδι για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα του Καραγεωργίου κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 37’ με τον Ρομάνο, όμως οι Θεσσαλονικείς σε 1-1 ισοφάρισαν με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους με τον Λίμα, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.....

Δυνατό ξεκίνημα από τις δύο ομάδες 

Δυνατά θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες, με τις φάσεις στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, να διαδέχονται η μία την άλλη εκατέρωθεν. 

Αρχικά ο γηπεδούχος Ηρακλής θα κάνει αισθητή την παρουσία του στα καρέ του Δασκαλάκη πριν καν συμπληρωθούν πέντε λεπτά παιχνιδιού, με τους Σίσιτς και Σολτάνι να συνεργάζονται άψογα, με την μπάλα να φτάνει σε πλάγια θέση στην περιοχή στον Πίτου Γκαρσία που γυρίζει από τα αριστερά, όμως θα απομακρυνθεί σε κόρνερ. 

Οι Κρητικοί θα απαντήσουν στην ευκαιρία των γηπεδούχων και τρία λεπτά αργότερα, μετά από επικίνδυνη σέντρα του Λεάλ, ο Ελευθερόπουλος θα επέμβει έγκαιρα και θα αποσοβήσει τον κίνδυνο για την ομάδα του πριν πάει η μπάλα στον Ρομάνο. 

«Πάνω κάτω» το παιχνίδι!

Πολύ καλό ρυθμό έχει το παιχνίδι με τις δύο ομάδες να σκέφτονται περισσότερο το γκολ παρά το «μηδέν» πίσω, αφού τα περιθώρια έχουν στενέψει και δεν επιτρέπονται απώλειες για τις δύο ομάδες. 

Απίστευτη στιγμή χαμένη για τον «Γηραιό»

Ο Σολτάνι θα πετάξει στα «σκουπίδια» ευκαιρία που δεν χάνεται, με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Συγκεκριμένα ο Ο Γαλλοαλγερινός άσος βγήκε στην πλάτη της άμυνας, αλλά το τελείωμά του δεν ήταν το ενδεδειγμένο. 

«Ψυχρολουσία» για τους Θεσσαλονικείς

Ο Εργοτέλης 37’ θα καταφέρει να ανοίξει το σκορ στο «Καυταντζόγλειο» με τον Ρομάνο, ο οποίος μετά από πάσα του Λεάλ εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην άμυνα των γηπεδούχων και σκόραρε για την ομάδα του. 

Μία «ανάσα» από την ισοφάριση!

Πολύ κοντά στην ισοφάριση θα φτάσει ο Ηρακλής, λίγα λεπτά μετά το τέρμα του Λεάλ, με τον Σίσιτς να δέχεται όμορφη πάσα από τον Σουλτάνι, όμως το σουτ του Σλοβάκου θα περάσει λίγα εκατοστά έξω από την εστία του Δασκαλάκη. Η ευκαιρία αυτή ήταν και η τελευταία στο πρώτο μέρος, με τον «Γηραιό» να έχει πολύ δύσκολο έργο στην επανάληψη. 

Γκολ… «από τα αποδυτήρια»!

Ο Ηρακλής με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Λίμα θα ευτυχήσει να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα με το ξεκίνημα της επανάληψης, έχοντας πλέον ένα ολόκληρό ημίχρονο για να γυρίσει το παιχνίδι.


Γκολ… «από τα αποδυτήρια»!

Ο Ηρακλής με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Λίμα θα ευτυχήσει να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα με το ξεκίνημα της επανάληψης, έχοντας πλέον ένα ολόκληρό ημίχρονο για να γυρίσει το παιχνίδι. 

Λιγοστές οι ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος

Ισορροπημένο το δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να αρκούνται σε δυνατές μονομαχίες στην μεσαία γραμμή. 

Καλή στιγμή για τον «Γηραιό» στην εκπνοή

Πολύ κοντά στην ανατροπή θα έρθει ο Ηρακλής λίγο πριν την συμπλήρωση των 90. Συγκεκριμένα, μετά από παράλληλη σέντρα του Σίσιτς στο ύψος της μικρής περιοχής, κάνει επικίνδυνη προβολή ο Χίμπλινγκερ και διώχνει σε κόρνερ. 

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Λίμα, Κατσικάς, Χοσέμι, Αραμπατζής, Πίτου Γκαρσία, Ντάνι (58' Καρλίνιος), Παπαστεριανός (46' Βέλλιος), Μάρα, Σίσιτς (88' Βουτσιάς), Σολτάνι.

Στον πάγκο:
Μέλκας, Κυριαζής, Βουτσιάς, Ρομάν, Σζοτ.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Βίσιο, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Γιαλούσης, Ορφανός (72' Φραγκουλάκης), Ολίσε, Μπέτο (62' Τζούνιορ), Λεάλ (82' Βερπακόφσκις), Ρομάνο, Μπούντιμιρ.

Στον πάγκο: Αθανασίου, Μπερτόσα, Σαρρής, Βερπακόφσκις, Καρέλης.

Διαιτητής: Τριτσώνης (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Ελευθερίου (Αθηνών)

Γήπεδο: «Καυτανζόγλειο»

πηγη sportsview.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου