ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Στοπ Γκέκα σε Μάιντς, μάθημα Μάγκατ σε Μπάγερν

Η παρουσία του Γιώργου Τζαβέλλα, Γιάννη Αμανατίδη και Φάνη Γκέκα στην βασική ενδεκάδα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης συνέβαλε στη νίκη 2-1 επί της έκπληξης της σεζόν, Μάιντς....
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν με τον Μάρκο Ρους στο 35', ωστόσο ένα ανόητο πέναλτι του Χαλίλ Αλτιντόπ στον Μάρσελ Ρίσε έδωσε την ευκαιρία στον Αντρέ Σίρλε να ισοφαρίσει. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, ο Γκέκας δεν έβρισκε τους χώρους που ήθελε και παρά τις σέντρες του Τζαβέλλα, το δεύτερο γκολ δεν ήρθε. Στο 71' ο Αμανατίδης έδωσε τη θέση του στον Κάιο, με τους γηπεδούχους να αποκτούν μία ελαφριά υπεροχή στο ματς. Στο 83ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι σε χέρι, το εκτέλεσε ο Γκέκας και με το 13ο φετινό τέρμα του έδωσε το "τρίποντο" στην ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε.

Στο Γκελζενκίρχεν, η Σάλκε μεταμορφώθηκε στη μεγάλη πρόκληση του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου και ο Φέλικ Μάγκατ έδωσε ένα σπουδαίο μάθημα στην πρώην ομάδα του, στη νίκη με 2-0. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και τις δύο ομάδες ουσιαστικά χώρισε μία μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων. Στο δεύτερο μέρος, όμως, η Σάλκε ήταν πιο εύστοχη και με τους Χουράδο και Μπένεντικτ Χέβεντες πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Μάγκατ έριξε στο ματς τον Κυριάκο Παπαδόπουλο για να κρατήσει το αποτέλεσμα και κόντρα στους δίχως ιδέες Βαυαρούς και με τις αλλοπρόσαλλες του Λουίς φαν Χάαλ (απέσυρε τον Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ για να βάλει τον Ντάνιελ βαν Μπούιτεν στο 84') κάτι τέτοιο αποδείχθηκε εύκολο.

Ο αντίπαλός του στη λίστα των σκόρερ, ο Παπίς Ντεμπά Σισέ, συνεχίζει να τον πιέζει, πάντως, αφού το 11ο τέρμα του έδωσε τη Φράιμπουργκ τη νίκη με 1-0 επί του Αμβούργου. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός σκόραρε μόλις στο 3' και "πάγωσε" τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να... μπαίνουν στο ματς ουσιαστικά μετά το πρώτο 20λεπτο, χωρίς, πάντως, να δημιουργούν ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Άρμιν Φε ήταν ανώτερη, είχε κάποιες καλές στιγμές, ωστόσο δεν πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, με τη Φράιμπουργκ να ανεβαίνει (ίσως προσωρινά) στην 5η θέση.

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

Ζανκτ Πάουλι-Κάιζερσλαουτερν 1-0
(48' αυτ. Τίφερτ)

Γκλάντμπαχ-Ανόβερο 1-2
(17' Μπράντλεϊ - 73' Χάνκε, 75' Για Κονάν)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μάιντς 2-1
(35' Ρους, 84' πέν. Γκέκας - 42' πέν. Σίρλε)

Φράιμπουργκ-Αμβούργο 1-0
(3' Σισέ)

Στουτγκάρδη-Χόφενχαϊμ 1-1
(34' Χάρνικ - 11' Σαλίχοβιτς)

Βόλφσμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης 0-0


Σάλκε-Μπάγερν Μονάχου 2-0
(58' Χουράδο, 67' Μπένεντικτ)

05/12 16:30 Λεβερκούζεν-Κολονία
05/12 18:30 Νυρεμβέργη-Μπορούσια Ντόρτμουντ

πηγη sportnooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου