ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ο Βαλβέρδε, τα… κιλά, ο Γενάρης και ο Γκαλέτι

Τον… βλέπουν και από την ανάποδη πλέον. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε στέλνει πλέον καθημερινά το μήνυμα στους παίκτες, προσπαθώντας να τους αφυπνίσει ενόψει της αναμέτρησης με την Καβάλα, όπου μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση της νίκης....

 «Κοιτάξτε να σοβαρευτείτε», τονίζει χαρακτηριστικά ο Βάσκος, που εξοργίστηκε με τους ποδοσφαιριστές του και για έναν ακόμα λόγο.


Στο καθιερωμένο και συστηματικό ζύγισμα, κάποιοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού «πιάστηκαν» να έχουν λίγα παραπανίσια κιλά. Και Βαλβέρδε δεν άφησε το θέμα να περάσει έτσι. Έτσι χθες μάζεψε τους παίκτες και έκανε παρατηρήσεις σε έντονο ύφος. «Όπως ο Ολυμπιακός φέρεται σε όλους σας επαγγελματικά, έτσι πρέπει να φέρεστε κι εσείς», είπε μεταξύ άλλων.
Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του για το παιχνίδι με την Καβάλα, ο Βαλβέρδε σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ως αντί Ριέρα τον Κριστιάν Νέμεθ. Ο Ούγγρος βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ο Βάσκος τεχνικός αναμένεται να τους δώσει θέση βασικού απέναντι στους «αργοναύτες», όπου θα έχει στη διάθεση του και τους Βασίλη Τοροσίδη, Όλοφ Μέλμπεργκ (η οριστική συμμετοχή τους θα ξεκαθαριστεί σήμερα).

Οι τρεις από την Ελλάδα και ο τερματοφύλακας από την Ιντεπεντιέντε
Στο προσκήνιο πάντα τα μεταγραφικά για τον Ολυμπιακό ενόψει και του Ιανουαρίου. Και σύντομα θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον Ερνέστο Βαλβέρδε και τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη. Και στην «ερυθρόλευκη» λίστα υπάρχουν τρεις παίκτες που αγωνίζονται στην Ελλάδα: Αμπντούν (Καβάλα), Ντουγκλάο (Καβάλα) και Μανιάτης (Πανιώνιος).
Εν τω μεταξύ, η Ιντεπεντιέντε χρωστάει 1.5 εκατομμύριο στον ολυμπιακό από την μεταγραφή του Λιονέλ Νιούνιες και προτίθεται να ανταλλάξει το χρέος με έναν από τους τερματοφύλακες της. Αυτοί είναι οι Γκαμπαρίνι, Ναβάρο και Ασμάν.
Ο Γκαμπαρίνι είναι 25 χρονών και πρόσφατα χρίστηκε διεθνής με την εθνική Αργεντινής, ενώ ο 30χρονος Ναβάρο έχει οκτώ συμμετοχές φέτος. Όσο για τον Ασμάν ήταν ο βασικός της Ιντεπεντιέντε για δυο σεζόν μέχρι που βρέθηκε δανεικός στη Λας Πάλμας και γυρνώντας στην Αργεντινή έχασε την θέση του.

Στα άκρα με Λουτσιάνο Γκαλέτι
Στο προσκήνιο και η υπόθεση του Λουτσιάνο Γκαλέτι. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να τραβήξουν στα άκρα την υπόθεση, ενώ ο Αργεντινός έχει προσφύγει ήδη μέσω του δικηγόρου του στη FIFA. Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει οριστεί από την ΕΠΟ για την προσεχή Δευτέρα.
Παράλληλα, εκκρεμεί μια απάντηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, σχετικά με το αν θα κριθεί η υπόθεση από τα ελληνικά δικαστήρια ή αν θα επιληφθεί η αρμόδια επιτροπή της FIFA. Όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν στα δικαστήρια.

πηγη sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου