ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΟ: Με τον χαφ στις αποσκευές…

… επέστρεψαν οι Κώστας Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού αφού η έλευση ενός ποιοτικού μέσου αποτελεί προτεραιότητα για το «τριφύλλι».....
 Οι δύο άνδρες των Πρωταθλητών Ελλάδος επέστρεψαν το βράδυ της Πέμπτης στην Ελλάδα έπειτα από ταξίδι στο εξωτερικό και πιθανότατα στο Λονδίνο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου οι παράγοντες των «πρασίνων» βρίσκονται κοντά στην απόκτηση ενός χαφ χωρίς το όνομα του να γίνει ακόμα γνωστό ενώ οι Αντωνίου και Φρέιτας θα έχουν συνάντηση με τους Ζεοσυάλδο Φερέιρα και Νικόλα Πατέρα ώστε να κλείσει οριστικά το θέμα.

Φήμες θέλουν ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού να είναι ο Στάιν Σχάαρς της Άλκμααρ με τον 27χρονο μέσο να θέλει να αποχωρήσει από τον σύλλογο της Ολλανδίας καθώς η Άλκμααρ τον τελευταία χρόνο έχει αποδυναμωθεί εξαιρετικά. Ο Ολλανδός κεντρικός έχει τονίσει πως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και η ομάδα του ψάχνει να βρει την χρυσή φόρμουλα ώστε να απαλλαγεί από το μεγάλο συμβόλαιό του. Ο Σχάαρς έχει φορέσει 13 φορές την φανέλα με το εθνόσημο ενώ την φετινή περίοδο έχει αγωνιστεί σε 13 αγώνες της Άλκμααρ για το Πρωτάθλημα και 6 στο Europa League.

Εκτός όμως από παίκτες από το εξωτερικό οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για τον Μπενάρ Κουμορτζί του Πανιωνίου. Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας των «κυανέρυθρων» άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο παραχώρησης του Γκανέζου αφού εκτός από τα χρήματα ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να δώσει στους Νεοσμυρνιώτες και έμψυχα ανταλλάγματα. Σύμφωνα με σενάρια οι Μάντζιος και Μελίσσης προορίζονται σε ανταλλάγματα και όχι ο Σίλβα Κλέιτον καθώς ο Βραζιλιάνος έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο ομάδες την φετινή περίοδο και δεν έχει δικαίωμα σε τρίτη.

πηγη sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου