ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΡΙΒΑΛΝΤΟ...


Σε μια αποκάλυψη, που αν όντως αποδειχθεί, μπορεί να στοιχίσει στον Ολυμπιακό, προέβη ο Ριβάλντο στην ιστοσελίδα «lancenet». Ο πρώην παίχτης του Ολυμπιακού λοιπόν, αποκάλυψε πως στην πρώτη του χρονιά στους ερυθρόλευκους, η διοίκηση της ομάδας είχε τάξει πριμ στη Λα Κορούνια, για να κερδίσει τη Μονακό στο τελευταίο ματς του ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ! Η Μονακό βέβαια κέρδισε την Λα Κορούνια και ο Ολυμπιακός, που έχασε με 3-1 στο Άνφιλντ από τη Λίβερπουλ, δεν προκρίθηκε, αλλά αυτό σίγουρα δε θα το λάβει υπόψη της η uefa, σε περίπτωση ερευνήσει το θέμα....



Σε μια μεγάλη αποκάλυψη λοιπόν προέβη ο "Ρίμπο" σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του. «Αφού είχα παίξει στο παρελθόν και στη Λα Κορούνια, μίλησα σε έναν ποδοσφαιριστή από κει και του είπα ότι η ομάδα μου (ο Ολυμπιακός δηλαδή) θα τους προσέφερε χρήματα, αν κέρδιζαν τη Μονακό. Αν αυτό συνέβαινε, αυτομάτως θα προκρινόμασταν. Τελικά όμως δεν έγινε. Πιστεύω ότι το να δώσεις χρήματα σε μια άλλη ομάδα για να νικήσει, δεν είναι πρόβλημα. Αυτό που δεν γίνεται είναι να δώσεις λεφτά σε κάποιον για να χάσει. Αυτό δεν θα το έκανα ποτέ». Ο πρόεδρος-παίχτης της Μότζι Μίριμ μάλιστα, συνέχισε τις αποκαλύψεις, που αυτή τη φορά είχαν να κάνουν με την Πριμέρα Ντιβιζιόν και την περίοδο που ο ίδιος, αγωνιζόταν στη Λα Κορούνια. «Ο αρχηγός της ομάδας μας ειδοποίησε, ότι αν κερδίζαμε εκτός της Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ θα μας έστελνε χρήματα. Τελικά χάσαμε, αφού ο Ρονάλντο εκείνη την εποχή… πετούσε και πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ». Αξίζει βέβαια να σημειωθεί, πως στην  Ισπανία επιτρέπεται οι ομάδες να δωροδοκούν κάποιες άλλες, προκειμένου να κερδίσουν σε κάποιο ματς, ενώ κάποτε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης,ως πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, είχε προτείνει, να ισχύσει κάτι τέτοιο και στην Ελλάδα!
Αντίθετα με αυτό που συμβαίνει στην Ισπανία όμως, η νομοθεσία της uefa δεν επιτρέπει τέτοιες ενέργειες και είναι πολύ πιθανόν, λόγω και του κύρους αυτού που κάνει την αποκάλυψη, του Ριβάλντο δηλαδή, να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός. Αρκεί βέβαια να διασταυρωθεί η αποκάλυψη του Ριβάλντο. Όπως το πάει ο "Ρίμπο" πάντως, θα γίνει persona non grata στο λιμάνι...Ευτυχείτε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου