ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Του πήρε το ρόπαλο και τον τσάκισε!

Για ακόμα μία φορά ο Παναθηναϊκός δεν κουράστηκε να νικήσει τον αντίπαλο του στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον άτυχο Ηρακλή να είναι αυτός που πλήρωσε το μάρμαρο αυτή τη φορά. Στο Ιβανώφειο οι πράσινοι διέλυσαν τους γηπεδούχους με 87-44 και πιστοποίησαν την εξαιρετική τους αγωνιστική κατάσταση.....

Αξίζει να σημειωθεί πως το τριφύλλι δεν έχει κερδίσει σε ματς για την Α1 με μικρότερη διαφορά από τους 19 πόντους, ενώ ο μέσος όρος πόντων που τον χωρίζουν με την εκάστοτε ομάδα που αντιμετωπίζει είναι 32,4 πόντοι. Επίσης ήταν η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη που έχει πετύχει ποτέ το Παναθηναϊκός απέναντι στον Ηρακλή. Οι διακριθέντες για τους πράσινους δεν ήταν λίγοι με τους Σάτο (20π.), Βουγιούκα (10π.), Τέπιτς (10π.) και Καλάθη (13π.) να ξεχωρίζουν.
Το πρώτο δεκάλεπτο δεν πήγε άσχημα για τον Ηρακλή, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Γηραιός είχε καταφέρει αρχικά να βρει τις απαντήσεις στην καλή επιθετική λειτουργία του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα ακόμα και όταν έμεινε πίσω με 11-18 δια χειρός Αντώνη Φώτση, να παραμείνει κοντά στο σκορ. Το γεγονός παρόλα αυτά ότι είχε μόλις 4/11 βολές του στοίχησε, με την 1η περίοδο να λήγει υπέρ του (25-20).
Το ματς θύμισε για 10 λεπτά κάτι από τα παλιά, αλλά οι πράσινοι σκότωσαν κάθε ελπίδα νίκης των γηπεδούχων, πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης στο δεύτερο δεκάλεπτο και δείχνοντας ξεκάθαρα πως σε ρεαλιστικό επίπεδο το διπλό ήταν αυτονόητο. Η διαφορά αυξανόταν με γεωμετρική πρόοδο, με τον Ηρακλή να πετυχαίνει μόλις 3 πόντους να δέχεται 22 και ως εκ τούτου η τίμη της εκτινάχθηκε στο +23 (47-23).
Στο +45 με Ζούμπο!
Το νερό είχε μπει στο αυλάκι για τον Παναθηναϊκό και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είχε για ακόμα μία φορά την ευκαιρία να αξιοποιήσει 20 ολόκληρα λεπτά σαν μία μίνι δυνατή προπόνηση. Οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν άριστα σε όσα ζήτησε και όχι μόνο δεν χαλάρωσαν αλλά αντίθετα αγωνίζονταν σαν να έπαιζαν σε κάποιον τελικό. Ενδεικτικό της εικόνας του αγώνα το νταμπλ σκορ που πέτυχε το τριφύλλι τέσσερα λεπτά πριν την λήξη (80-40). Η τιμή της διαφοράς έφτασε σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα και μάλιστα με τρίποντο του Φώτη Ζούμπου για το 85-40!

πηγη sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου