ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Τι χωρίζει ΑΕΚ και Ροτέν

Η περίοδος δοκιμασίας του Ζερόμ Ροτέν στην ΑΕΚ, ολοκληρώθηκε χθες, όταν ο Γάλλος άσος έκανε και την τελευταία του προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης. Σήμερα δεν βρέθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς είχε προγραμματίσει την αναχώρησή του από την Ελλάδα, έχοντας ήδη συζητήσει με την διοίκηση τα θέματα για το συμβόλαιό του. Οι εντυπώσεις που άφησε ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μπορεί να μην αναγκάζουν την ΑΕΚ να πάρει την απόφαση και να τον βάλει να υπογράψει πριν φύγει από την χώρα μας, ωστόσο τα δείγματα που άφησε ο Ρότέν, ήταν θετικά. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο Γάλλος έπεισε τον Μανόλο Χιμένεθ για την αγωνιστική του κατάσταση και ο Ισπανός εισηγήθηκε την απόκτησή του.....

Παρόλο που ο ίδιος δεν θέλησε να το επιβεβαιώσει στην σημερινή συνέντευξη Τύπου, από την απάντηση που έδωσε, φαίνεται ξεκάθαρα ότι η γνώμη που σχημάτισε για τον Γάλλο, ήταν πολύ καλή. «Οι ικανότητές του είναι αναγνωρισμένες με πλούσιο βιογραφικό. Εμείς συνεχίζουμε να συλλέγουμε πληροφορίες και γνώσεις γύρω από αυτόν. Αναμένω την εισήγηση του κυρίου Γκρέταρσον. Μη με ρωτήσετε αν η δική μου είναι θετική ή αρνητική. Ο Ροτέν δεν ανήκει ακόμα στην ΑΕΚ. Έχω πει βέβαια κάποια πράγματα, αλλά είναι θέμα της διοίκησης και αυτών που καθορίζουν το μπάτζετ για να καθορίσουν τις εξελίξεις», είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός και βέβαια γίνεται σαφές πως αν είχε αρνητική άποψη για τον Γάλλο, το θέμα του δεν θα έφτανε ποτέ στην διοίκηση για τις διαπραγματεύσεις.
Και αυτή είναι η αλήθεια. Ο Ροτέν έπεισε και πλέον είναι σε αναμονή. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές προσπαθούν να βρουν μία «χρυσή» τομή και να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, η οποία δείχνει να προχωράει. Όπως ισχυρίζονται οι ίδιες πηγές, στην ΑΕΚ έχουν ζυγίσει τα δεδομένα της απόκτησής του και θέλουν να προβούν σε αυτή την κίνηση. Όμως θέλουν με κάθε τρόπο να μειώσουν το ρίσκο της. Και αυτό διότι ναι μεν θεωρούν πως πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή, που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, ωστόσο η απραξία του, σε όσο καλή κατάσταση και αν δείχνει, δεν τους αφήνει το περιθώριο να του δώσουν το... στυλό για να υπογράψει. Για αυτό άλλωστε θέλουν να του κάνουν συμβόλαιο για 6 μήνες, με οψιόν επέκτασης, όπου τα χρήματά του θα αυξηθούν.
Αντίθετα, η πλευρά του ποδοσφαιριστή επιθυμεί «κλειστό» συμβόλαιο για μεγαλύτερη χρονική διάρκεια των 6 μηνών και από εκεί θα ξεκινήσουν οι πρώτες διαπραγματεύσεις. Αρχικά στον χρόνο, εν συνεχεία στο ποσό που θα λαμβάνει και κατ΄ επέκταση στον τρόπο καταβολής των δόσεων, καθώς όλα είναι σε συνάρτηση με τη διάρκεια συνεργασίας των δύο πλευρών. Οι επαφές συνεχίζονται και μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ίσως και να ξεκαθαρίσει το θέμα του Γάλλου, είτε θετικά, είτε αρνητικά. Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η θέση στην οποία αγωνίζεται ο 32χρονος άσος, δεν είναι από αυτές που έχουν χαρακτηριστεί «SOS» για ενίσχυση, που σημαίνει ότι η περίπτωσή του θα πρέπει να εξεταστεί ακόμα πιο διεξοδικά.

πηγη aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου