ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Super League: Κέρκυρα – ΠΑΟΚ 2-1 (video)

Μετά την μεγαλειώδη πρόκριση στους «32» του Europa League ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στην Κέρκυρα. Οι νησιώτες επικράτησαν με 2-1 του «Δικεφάλου του Βορρά» σε αγώνα για την 15η αγωνιστική της Super League. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Ιωάννου (6’) και Στολτίδης (49’), ενώ ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 στο 45ο λεπτό με τον Αθανασιάδη....


Η Κέρκυρα μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 6ο λεπτό όταν ο Στολτίδης έδωσε την μπάλα στον Τσίγκα, ο οποίος με την σειρά του την έστρωσε αμέσως στον Ιωάννου και ο τελευταίος με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χαλκιά. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει, όμως δεν τα κατάφερε, καθώς οι γηπεδούχοι διατήρησαν με σχετική άνεση τον έλεγχο στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Στο 32’ και μετά από λάθος του El Zhar, ο Τσίγκας σούταρε από καλή θέση, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την εστία του «Δικεφάλου του Βορρά», ο οποίος έφτασε τελικά στην ισοφάριση λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο. Από σέντρα του Vieirinha από τα αριστερά, ο Αθανασιάδης με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το 1-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι δυνατά και, μετά από φάση διαρκείας στο 49ο λεπτό, πήραν εκ νέου το προβάδισμα, όταν ο Στολτίδης με κοντινό σουτ και μετά από ασταθή απόκρουση του Χαλκιά πέτυχε το 2-1. Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να αντιδράσει, αφού ο Σαλπιγγίδης που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 46’ ήταν απελπιστικά μόνος στην επίθεση και μοιραία η Κέρκυρα ήταν αυτή που έφτασε κοντά στο τρίτο γκολ, αλλά στο 63’ και μετά από προσπάθεια του Τσίγκα, ο Ιωάννου αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 83ο λεπτό, όταν ο Cristiano έστειλε με δυνατό σουτ την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κωνσταντόπουλου.

Σκόρερ: Ιωάννου 6’, Στολτίδης 49’ / 45′ Αθανασιάδης
Διαιτητής: Α. Αρετόπουλος
Βοηθοί: Χ. Ακριβός, Χ. Σωτηρόπουλος
Κίτρινες: Vieirinha, Cirillo, Garcia, Παρασκευαϊδης, Contreras
Οι συνθέσεις:
Κέρκυρα: Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Παρασκευαϊδης, Μίχος, Μακρής, Majstorovic, Epstein, Στολτίδης, Καλαντζής (63′ Γιάντσης), Ιωάννου (78′ Δ.Ιωάννου), Τσίγκας (90′ Hable)
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Cirillo, Contreras, Sznaucner, Savini (46′ Lino), Μπαλάφας (46′ Σαλπιγγίδης), Garcia, Φωτάκης, Vieirinha, El Zhar (63′ Cristiano), Αθανασιάδης

πηγη sportena.com

Δείτε σε video το γκολ του Ιωάννου που έγραψε το Κέρκυρα – ΠΑΟΚ 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου