ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Άρης - Ξάνθη 0-2......One man show (video)

Σε μια εύκολη νίκη εξελίχτηκε η μονομαχία του Άρη με την Ξάνθη στο Κλεάνθης Βικελίδης , για τους φιλοξενούμενους με σκορ 0-2 . Τα δυο γκολ των ακρίτων πέτυχε ο κυρίαρχος του παιχνιδιού Δημήτρης Σουάνης στο 22’ και στο 62’ . Ενδιάμεσα ο Άρης είχε μείνει με δέκα παίκτες λόγο της αποβολής του Βαγκέλι στο 36’ ....


Παρακολουθήσαμε ένα ματς χωρίς πολλές ευκαιρίες ωστόσο είδαμε δυο δοκάρια . Ένα στο 32’ για τον Άρη , πολύ καλό σουτ του Φάτι , και ένα για την Ξάνθη με κεφάλια του Βάλλα στο 41’ . Το δεύτερο ημίχρονο περά από το δεύτερο γκολ του Σουάνη δεν είχε κάποια άλλη ευκαιρία άξια αναφοράς . Με αποτελέσαμε η πλάστιγγα να γύρει υπέρ της Σκόντα , που τελικά πηρέ τους 3 πολύτιμους βαθμούς .

«Κεφάλι» στο σκορ με Σουάνη

Μπορεί ο Άρης να έχασε τη πρώτη καλή ευκαιρία με τον Ναφτί στο 12’, όμως τελικά η ομάδα της Ξάνθης ήταν αυτή που κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 22’. Ο Σουάνης έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, μπήκε στην περιοχή και με ωραίο δεξί πλασέ από πλάγια θέση πραγματοποίησε το 1-0.

Δοκάρι, νεύρα και… αποβολή

Ο Άρης στη συνέχεια είχε τον έλεγχο του ματς και στο 32’ έπειτα από σουτ του Φατί, το όποιο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Λυμπερόπουλου. Έπειτα, στο 36’ υπήρξε μεγάλη ένταση στον αγωνιστικό χώρο, όταν ο Βανγκέλι έσπρωξε εκτός φάσης τον Μαρσελίνιο και αντίκρισε, όπως ήταν φυσικό την δεύτερη κίτρινη κάρτα-κόκκινη.

Καθάρισε το ματς ο Σουάνης

Θέλοντας να εκμεταλλευτεί η Ξάνθη το υπέρ της αριθμητικό πλεονέκτημα , μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος . έτσι στο 62’ ο εκπληκτικός Σουάνης διπλασίασε τα τέρματα του , αλλά και της ομάδας του . Πλέον με το σκορ στο 0-2 και την αποβολή του Βαγκέλι , το ματς έγειρε ορίστηκα προς τους φιλοξενούμενους .

Μισάωρο διαδικαστικού χαρακτήρα

Μετά το 0-2 ότι γίνονταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα . Με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποια καλή ευκαιρία ,άξια αναφοράς . έτσι η Ξάνθη πηρέ 3 σημαντικούς βαθμούς για την σωτηρία της , μέσα σε μια δύσκολη έδρα.

ΑΡΗΣ (Έκτορ Κούπερ): Σηφάκης, Βανγκέλι, Μίσελ, Λαζαρίδης, Κουλουχέρης, Ναφτί, Φατί, Νέτο, Καζναφέρης, Κόκε, Τσέζαρεκ.

Στον πάγκο: Βελλίδης, Οριόλ, Ρουίς, Κατίδης, Μενδρινός, Χαβίτο, Πρίττας.

SKODA ΞΑΝΘΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Λυμπερόπουλος, Κωστούλας, Βάλλας, Αντεφέμι, Μπέρτος, Τζάγκι, Κατόνγκο, Φλίσκας, Σουάνης, Πόι, Μαρσελίνιο.

Στον πάγκο: Γκσπούρνινγκ, Τσουμάνης, Μάνταλος, Μπόατενγκ, Κομεσίδης, Έλινγκτον, Βασιλακάκης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μιχαήλ Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

ΒΟΗΘΟΙ: Αντώνης Καρατζίκας (Αθηνών), Χρυσούλα Κουρομπύλια (Καρδίτσας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης

πηγη sportsview.gr

Δείτε τα γκολ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου