ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ο "BIG MAC" γίνεται αφεντικό στον Ηρακλή

Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ηρακλής ετοιμάζεται να γίνει ο Μάκης Ψωμιάδης σύμφωνα με σενάριο που προκύπτει στο διαδύκτιο. Ο ισχυρός άνδρας της Καβάλας εμφανίζεται διατεθειμένος να μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνοντας τις "τύχες" του "Γηραιού"....

Οπως αναφέρεται το τελευταίο διάστημα υπήρξαν συνεχής συναντήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, προκειμένου να βρεθεί μια νομική "φόρμουλα" και ο BIG MAC να αναλάβει εξολοκλήρου τον Ηρακλή.

Σίγουρα η υπόθεση θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη και υπάρχουν ακόμα ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες που πρέπει να συζητηθούν, αλλά μέσα από τις διαδοχικές συναντήσεις φέρεται ότι οι διαπραγματεύσεις έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Βέβαια, ακόμη και οριστική συμφωνία να επέλθει δεν πρόκειται να ανακοινωθεί κάτι επίσημα από την ΠΑΕ, πριν την γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 του μηνός.

Ο Μάκης Ψωμιάδης εδώ και αρκετό καιρό επιδιώκει να αποχωρήσει από την Καβάλα, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό να γίνει το ίδιο και με τον γιο του, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την διαχείρηση των "Αργοναυτών".

Ο BIG MAC, άλλωστε, το περσινό καλοκαίρι είχε έπαφές με τους ανθρώπους του Πανιωνίου αλλά τελικά οι διαπραγματεύσες "ναυάγησαν" πολύ γρήγορα.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιες πλευρές αναφέρουν ότι δεν τίθεται θέμα συγχώνευσης Καβάλας-Ηρακλή καθώς οι δύο πλευρές γμωρίζουν ότι υπάρχει ο κίνδυνος να μπλοκαριστεί η διαδικασία από τόσο από τις αρμόδιες αρχές, όσο και από παρέμβαση άλλων ΠΑΕ. Το σενάριο θέλει τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης να πτωχεύει και η Καβάλα να μετονομαστεί ώστε να προκύψει ο "νέος Ηρακλής", ο οποίος θα αγωνιστεί στη Superleague στη θέση των "Αργοναυτών".

Προς το παρόν, οι δυο πλευρές κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους αλλά με βάση τον ερχομό της Γενικής Συνέλευσης, ο χρόνος πιέζει την κατάσταση και θα χρειαστεί το επόμενο διάστημα να ανακοινωθούν οι προθέσεις τους.

πηγη balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου