ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ολυμπιακός: Κίνηση για Ρομέου

Επίσημη κρούση στον Οριόλ Ρομέου έκανε ο Ολυμπιακός, όπως σας είχε αποκαλύψει η «SportDay». Ο 20χρονος άσος αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα Β’ και μπορεί να παίξει τόσο στη θέση του κεντρικού αμυντικού όσο και ως «οκτάρι». Κανονική του θέση, όμως, είναι αυτή του «κόφτη».....


Από το περιβάλλον του παίκτη, τη Δευτέρα διέρρεαν πληροφορίες λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός έχει κάνει με επίσημη μορφή γνωστό το ενδιαφέρον του για τον Οριόλ». Όσον αφορά τις… ματιές της Μπενφίκα οι ίδιες πηγές ανέφεραν: «Δεν είναι μόνο η Μπενφίκα και ο Ολυμπιακός. Υπάρχουν κι άλλες επτά ομάδες από την Ισπανία που τον θέλουν».

Ωστόσο οι πιθανότητες υλοποίησης της μεταγραφής είναι ελάχιστες. «Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός  είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα μας τιμά το ενδιαφέρον του. Όμως το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό όσο η Πριμέρα».


Οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις από την Μπαρτσελόνα Β’, όπως ο Γεφρέν, ο Σοριάνο και ο Ριβερόλα, οι οποίες όμως έχουν κι αυτές τις δυσκολίες τους.

πηγη sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου