ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Μπαλάκια: Ο Μαρινάκης έδωσε εντολή για κίνηση που προβληματίζει...

Την ώρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποστηρίζει ότι "δεν αγγίζει τον Ολυμπιακό η υπόθεση των στημένων" και οι άνθρωποι της ομάδας φέρεται να λένε ότι "προσπαθούν να διασπάσουν τον Ολυμπιακό με την συγκεκριμένη υπόθεση", το αφεντικό των "ερυθρολεύκων" ετοιμάζει νέα κίνηση......

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την παρουσίαση του Λιούμπομιρ Φέισα την Παρασκευή ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε και τους συνεργάτες του και τους ξεκαθάρισε να κινηθούν για την απόκτηση ποδοσφαιριστή υψηλής κλάσης που θα κάνει την διαφορά τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Κάποια άλλα πρόσωπα, όμως, αντιμετώπισαν με διαφορετικό τρόπο την συγκεκριμένη απόφαση του ισχυρού άνδρα των "ερυθρολεύκων". Οπως αναφέρουν στην πιάτσα στις τάξεις των πρωταθλητών και δις ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιδιώκουν να αφυπνίσουν τον κόσμο της ομάδας με μια ηχυρή μεταγραφή προκειμένου να αντιδράσουν για τις κατηγορίες που δέχεται ο πρόεδρος της ομάδας στην υπόθεση με τα "στημένα" και πιθανότατα να επηρεάσουν τον σύλλογο.
Αλλωστε ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στην υπόθεση με τα "στημένα" καθώς συνομιλεί με τον Αχιλλέα Μπέο, με τους δύο άνδρες να μιλούν μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο "Γ. Καραϊσκάκης".
* Το τελευταίο σενάριο είναι παρατραβηγμένο, αλλά στα αυτιά του "balla.gr" σχολιάστηκε με τον συγκεκριμένο τρόπο από ανθρώπους του ποδοσφαίρου και οφείλαμε να σας ενημερώσουμε.

πηγη http://www.balla.gr/?m=0&n=-1 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου