ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

«Λεπτομέρειες για Χοσέ Κάρλος, Κάλα»

Επιβεβαίωση και από τους Ισπανούς πως οι Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος βρίσκονται μια «ανάσα» από την μετακίνησή τους στην ομάδα της ΑΕΚ. Λεπτομέρειες απομένουν μόνο για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα στους Κιτρινόμαυρους και τη Σεβίλλη όπου ανήκουν οι δύο παίκτες....


Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «diariodesevilla» αναφέρει τα εξής: «Κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων που έγιναν την Τρίτη ανάμεσα στον μάνατζερ των Χοσέ Κάρλος-Κάλα με την Σεβίλλη και την ΑΕΚ, σημειώθηκε πρόοδος για τα συμβόλαια που θα υπογράψουν οι παίκτες. Στην Ελλάδα τονίζουν ότι οι δύο παίκτες αποδέχτηκαν την πρόταση , ωστόσο υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες ακόμα για να ολοκληρωθούν οι υποθέσεις.

Πάντως όλα είναι σε καλό δρόμο… Η ελληνική ομάδα έχει κάνει πρόταση στον Χοσέ Κάρλος (θα μείνει ελεύθερος από την Σεβίλλη) για τριετές συμβόλαιο αλλά ο ίδιος θέλει να υπογράψει είτε για ένα, είτε για δύο χρόνια. Από την μεριά του ο Κάλα θα πάει στην ΑΕΚ ως δανεικός για μια χρονιά αφού η Σεβίλλη στηρίζεται πάνω του και ελπίζει ότι θα έχει πρόοδο στο μέλλον. Άλλωστε, μιλάμε για έναν παίκτη μόλις 21 ετών που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014. Ο μάνατζερ του Μανόλο Χιμένεθ, Άλβαρο Τόρες, έχει αναλάβει και τις δύο υποθέσεις και είναι αισιόδοξος ότι η ΑΕΚ θα αποκτήσει τους παίκτες».

πηγη exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου