ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Όλα τα λεφτά για την… επόμενη μέρα

Μετά την 1η Ιουλίου θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί από τους Supporters και θα είναι για την σεζόν 2011/12.....


Στην σημερινή Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ, αποφασίστηκε το θέμα της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου να επανέλθει στην ημερήσια διάταξη, την 1η Ιουλίου. Δηλαδή, μία μέρα μετά την καταληκτική ημερομηνία της ΟΥΕΦΑ, για την επανεξέταση των φακέλων και την αδειοδότηση της ομάδας. Μέχρι τότε, η διοίκηση θα πρέπει να βρει ένα ποσό της τάξης των 5,7 εκ. ευρώ προκειμένου να λάβει το πιστοποιητικό. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα τοποθετήσεις του Σταύρου Αδαμίδη, αλλά και των μελών των Supporters, κάποια από τα χρήματα που θα συγκέντρωναν οι «υποστηρικτές» θα δινόντουσαν για τη συγκεκριμένη υποχρέωση. Ωστόσο, όπως φάνηκε ξεκάθαρα σήμερα, αλλά τονίστηκε και στις δηλώσεις του Μάκη Κασνακίδη, όλα τα χρήματα που θα συγκεντρώσουν οι Supporters, μέχρι την 1η Ιουλίου. θα... πέσουν για την επόμενη σεζόν και δεν θα χρησιμοποιηθεί κανένα ποσό για την αποπληρωμή των χρεών της προηγούμενης περιόδου.


Η απόφαση της διοίκησης ξάφνιασε ευχάριστα, δείχνοντας ότι αφουγκράστηκε τα μηνύματα που λάμβανε όλο αυτό το διάστημα από τους Ενωσίτες οπαδούς, που πίεζαν με κάθε τρόπο προς αυτή την κατεύθυνση. Σε κάθε περιοδεία και σε κάθε επίσκεψη που οι διοικούντες ενημέρωναν τον κόσμο, άκουγαν το ίδιο και το ίδιο: «Γιατί να πληρώσουμε εμείς το χρέος της περασμένης χρονιάς». Μία ερώτηση που ομολογουμένως προβλημάτιζε έντονα, καθώς αρκετοί (ίσως και η πλειοψηφία που ήθελε να γίνει μέλος του κλαμπ) υποστήριζαν ότι θα γίνουν Supporters, από την 1η Ιουλίου, προκειμένου τα χρήματά τους να μην πάνε για υποχρεώσεις άλλων. Τα ίδια μηνύματα έπαιρνε και ο Πέτρος Παππάς, όπου και αν βρισκόταν. Έτσι λοιπόν, όπως δήλωσε ο πρόεδρος των Supporters, κατόπιν αιτήματος του πρώην μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, τα χρήματα αυτά θα παραχωρηθούν στην ΠΑΕ, μέσω Α.Μ.Κ. από τον επόμενο μήνα και για τη χρήση της σεζόν 2011/12.


Μέχρι τότε, Παππάς και Νοτιάς, οι μεγαλομέτοχοι της εταιρίας για την περασμένη περίοδο, θα είναι υπεύθυνοι για να καλύψουν το ποσό που χρειάζεται η ΑΕΚ ώστε να λάβει την αδειοδότησή της, στις 30 Ιουνίου. Μάλιστα και μετά από την συγκεκριμένη απόφαση, στην ΠΑΕ εξέφραζαν την σιγουριά τους πως η ΑΕΚ δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με το πιστοποιητικό. Σίγουρα, μία σημαντική εξέλιξη, καθώς πρόκειται για βαθιά οικονομική ανάσα στην ΠΑΕ, που σίγουρα ανοίγει νέους ορίζοντες. Ο κόσμος πλέον θα βλέπει με διαφορετικό μάτι το όλο εγχείρημα και δεν αποκλείεται η ανταπόκριση που θα δείξει, να είναι ακόμα μεγαλύτερη.

πηγη aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου