ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Σκάει βόμβα στο Λιμάνι με Σοριάνο ;

Το μεταγραφικό "μπαμ" του καλοκαιριού έρχεται από την Βαρκελώνη; Κανείς δεν είναι σίγουρος, όμως οι Ισπανοί γράφουν πως ο Ολυμπιακός θέλει τον πρώτο σκόρερ της Μπαρτσελόνα Β', Τζόναταν Σοριάνο!...

Μπορεί στον Πειραιά να έχουν ως προτεραιότητα την ενίσχυση στα χαφ με δύο παίκτες, όμως αυτό δεν σημαίνει πως παύουν να ασχολούνται με όλες τις υπόλοιπες υποθέσεις. Μια απ' αυτές, που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι του Τζόναταν Σοριάνο.

Ο Ισπανός επιθετικός ή αλλιώς ο πρώτος σκόρερ της δεύτερης ομάδας της Μπαρτσελόνα, είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του και οι Ισπανοί μπλέκουν και τ' όνομα του Ολυμπιακού.
Συγκεκριμένα, ο 26χρονος άσος που τα τελευταία δύο χρόνια έχει καθιερωθεί στην Μπαρτσελόνα Β' έχοντας πετύχει συνολικά 53 γκολ (φέτος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 32 τέρματα), επιθυμεί να ξεκινήσει ένα νέο όνειρο και γνωρίζοντας πως είναι πολύ δύσκολο να βρει θέση στην ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα, σκέφτεται το ενδεχόμενο της αποχώρησης.

Μια από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του είναι η Ουντινέζε, η οποία έχει δύο πολύ δυνατά διαπραγματευτικά χαρτιά. Το πρώτο αφορά την Μπαρτσελόνα και ακούει στ' όνομα Αλέξις Σάντσες. Οι Καταλανοί έχουν στο στόχαστρό τους τον άσο της Ουντινέζε και ο Σοριάνο, μπορεί να αποδειχτεί ένα ισχυρό αντάλλαγμα.

Το δεύτερο... χαρτί, αφορά τον ποδοσφαιριστή και αναφερόμαστε φυσικά στο Champions League. Οι Ιταλοί αν τα καταφέρουν και προκριθούν, την επόμενη σεζόν θα παίζουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και αυτό αποτελεί αναμφίβολα ένα μεγάλο κίνητρο για τον Σοριάνο.

Champions League όμως θα παίξει και ο Ολυμπιακός, που μάλιστα έχει μια θέση εξασφαλισμένη στους ομίλους, καθώς αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας. Οι Καταλανοί μάλιστα αναφέρουν (και συγκεκριμένα η Sport.es) πως ο Πειραιάς είναι ο δεύτερος πιθανός προορισμός του Ισπανού επιθετικού και αν το σενάριο πράγματι ισχύει, τότε μιλάμε για μια μεταγραφή αεροδρομίου.

πηγη sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου