ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Έρχονται στην Ελλάδα οι Ιταλοί για Σισέ!

Στη χώρα μας θα μεταβεί την  προσεχή εβδομάδα ο Ίνγκλι Τάρε, προκειμένου να «τελειώσει» τη μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ από τον Παναθηναϊκό στη Λάτσιο, την ίδια ώρα που η υπόθεση του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ δείχνει να «κολλάει».....


Σύμφωνα με το «sport.libero.it», ο Τάρε θα συναντηθεί αρχικά με τον μάνατζερ του πρώτου σκόρερ του «τριφυλλιού», Φιλίπ Πιολά και έπειτα θα ταξιδέψει στην Ελλάδα ώστε να συναντηθεί και με τον Γάλλο επιθετικό, ώστε να αποσπάσει την υπογραφή του. Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Lalaziosiamonoi.it» που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της Λάτσιο, τονίζει πως οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας έχουν… παρατήσει τελείως την υπόθεση του Τζιλαρντίνο, αφού ο Σισέ αποτελεί τον πρώτο στόχο τους και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τον αποκτήσουν.

Στην υπόθεση του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, δημοσίευμα από τη Γερμανία κάνει λόγο για κώλυμα στη μετακίνησή του στην Κολωνία, λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του Γάλλου αμυντικού, αφού η «χρυσή τομή» ανάμεσα στις δύο εμπλεκόμενες ομάδες έχει επιτευχθεί στις 500.000 ευρώ.

πηγη sday.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου