ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

«Χτυπάει» χαφ κι επιθετικό

Σε συζητήσεις με έναν χαφ κι έναν επιθετικό βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και μόλις παραχωρηθούν οι Τζιμπρίλ Σισέ και Ζαλ-Αλέν Μπουμσόνγκ θα γίνουν οι τελικές διαπραγματεύσεις για να οριστικοποιηθούν οι μεταγραφές....
 

Σε λίγες μέρες ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας, αφού οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις αρχίζουν στις 26 Ιουλίου, όταν οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Δημήτρης Γόντικας έχει στα χέρια του λίστα με τους παίκτες που θέλει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και περιμένει να γίνουν οι πρώτες αποχωρήσεις για να προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση κάποιων εξ αυτών.

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του «τριφυλλιού», όμως, δεν θέλει να χαθεί πολύτιμος χρόνος και οι κινήσεις για τις πωλήσεις με αυτές των διαπραγματεύσεων για την απόκτηση ποδοσφαιριστών γίνονται παράλληλα. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων για την αγορά δύο παικτών. Ενός μέσου κι ενός επιθετικού, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε επαφή για την απόκτηση ενός στόπερ κι ενός χαφ.

Με την πώληση του Σισέ οι άνθρωποι των «πρασίνων» θέλουν να έχουν έτοιμο τον αντικαταστάτη του, ενώ παράλληλα θέλουν να πάρουν κι ένα παίκτη για το δεξιό άκρο της επίθεσης, στη θέση του Γκοβού, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει μέχρι το τέλος του μήνα. Αυτός θα αποκτηθεί ως ελεύθερος ή το κόστος της μεταγραφής του θα είναι μικρό και δεν θα ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ.

πηγη sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου