ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Αυξημένη σε σχέση με πέρυσι η κίνηση για τα διαρκείας του ΠΑΟΚ

Τα γραφεία της Τούμπας για αγορά εισιτηρίου διαρκείας της νέας σεζόν αντί για τις κοντινές παραλίες προτίμησαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Σήμερα, Σάββατο (18/6), άλλα 316 άτομα προμηθεύτηκαν εισιτήριο διαρκείας ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό πωλήσεων των διαρκείας, μετά από 14 μέρες κυκλοφορίας τους, στα 4.073. ....

Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος, σε σύγκριση με πέρυσι, στις πρώτες 14 μέρες κυκλοφορίας έχουν πουληθεί πάνω από 1.000 διαρκείας περισσότερα. Για την ακρίβεια πέρυσι τις πρώτες 14 μέρες είχαν πουληθεί 3.016 διαρκείας, ενώ φέτος, όπως προαναφέραμε, 4.073. Αυτό δείχνει μια σαφή τάση και είναι μια ένδειξη ότι φέτος ο αριθμός των διαρκείας θα είναι αρκετά μεγαλύτερος από τα περσινά 19.203 διαρκείας.


Ο ρυθμός πωλήσεων είναι αισθητά καλύτερος σε σύγκριση με πέρυσι την ίδια περίοδο, όταν και υπήρχε ένα μούδιασμα από την αποχώρηση του Φερνάντο Σάντος και την αργοπορία στην επιλογή του κατάλληλου προπονητή. Αντίθετα φέτος ο έμπειρος Λάζλο Μπόλονι, που θεωρείται μια αξιόπιστη λύση, προσελήφθη έγκαιρα και αυτό πιστώθηκε ως θετικό γεγονός στην ψυχολογία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, το οποίο κεφαλαιοποιήθηκε και με την αυξημένη πώληση των διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Υπενθυμίζουμε πως οι παλαιοί κάτοχοι των διαρκείας έχουν δικαίωμα ανανέωσης της θέσης τους μέχρι τις 30 Ιουνίου και στη συνέχεια τα διαρκείας θα πωλούνται δίχως περιορισμούς.

- Το θέμα του Μπρούνο Τσιρίλο παραμένει «παγωμένο». Ήδη ο Ιταλός κοιτάει και προς Κύπρο για τη συνέχεια της καριέρας του. Εάν δεν κάνει καμία από τις δυο πλευρές κάποια συμβιβαστική κίνηση τις επόμενες μέρες, τότε οι δρόμοι του με τον ΠΑΟΚ θα χωρίσουν. Σε μια τέτοια περίπτωση θεωρείται βέβαιη η απόκτηση ενός βασικού στόπερ και είναι πάρα πολύ πιθανή η προώθηση στην επαγγελματική ομάδα ενός νεαρού κεντρικού αμυντικού από τους Νέους για να υπάρχουν τέσσερις στόπερ στο ρόστερ.


Η κατάσταση με τον Μίρκο Σαβίνι, επίσης, οδεύει προς το οριστικό ξεκαθάρισμα, καθώς βρίσκονται στο τελικό στάδιο οι συζητήσεις του Παντελή Κωνσταντινίδη με τον μάνατζέρ του, για την λύση του συμβολαίου του με την διαδικασία της άμεσης καταβολής των δεδουλευμένων.

πηγη contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου