ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΟΧΙ Ζαγοράκη σε Τσιάρτα για τον Βιειρίνια

«Σε αγαπώ σε εκτιμώ αλλά δεν θέλω να κάνουμε καμία συζήτηση για τον Βιειρίνια». Αυτή ήταν η απάντηση του Θόδωρου Ζαγοράκη στον Βασίλη Τσιάρτα που τον επισκέφθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την προηγούμενη εβδομάδα κομίζοντας πρόταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον νεαρό διεθνή επιθετικό. ....
Ο Τσιάρτας βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να μεταφέρει πρόταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Ζαγοράκης δεν θέλησε ούτε την πρόταση να ακούσει διευκρινίζοντας στον πρώην συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα ότι ο Βιειρίνια δεν πωλείται σε Ελληνική ομάδα ανεξαρτήτως ποσού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Βασίλης Τσιάρτας μετέφερε προσφορά του κ. Μαρινάκη για 3.000.000 ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την παραχώρηση του Δημήτρη Μήτρογλου.

Ο πρόεδρος του Δικεφάλου δεν μπήκε στην διαδικασία να συζητήσει οποιαδήποτε πρόταση τονίζοντας ευγενικά στον Βασίλη Τσιάρτα ότι όποια ομάδα από την Ελλάδα θέλει να αποκτήσει τον Βιειρίνια θα πρέπει να καταβάλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ το ποσό που προβλέπεται ως ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη. Όπως είναι γνωστό το ποσό της ρήτρας στο συμβόλαιο με τον πορτογάλο ποδοσφαιριστή ανέρχεται στα 15.000.000 ευρώ. Οι όποιες προσπάθειες του Ελληνα μάνατζερ ποδοσφαιριστών να πείσει τον πρόεδρο του Δικεφάλου να συζητήσουν το ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη έπεσαν στο κενό.

Ο Ζαγοράκης διευκρίνισε ότι δεν ήταν σε καμία περίπτωση διατεθειμένος να συζητήσει το ενδεχόμενο ακόμα κι αν η ΠΑΕ Ολυμπιακός διπλασίαζε την οικονομική της προσφορά. Ο Ζαγοράκης είναι αποφασισμένος να μην παραχωρήσει τον Βιειρίνια σε καμία Ελληνική ομάδα και μάλιστα το τόνισε και στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε.

πηγη sportouvorra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου