ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Έγινε πρόταση, δεν έγινε πρόταση!

Ολοένα και πιο δύσκολη φαίνεται πως γίνεται η προσπάθεια του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Κάρλος Σάντσες. Μάλιστα, ο μάνατζερ του, Φρανσίς Ντεκουριέ ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν προχωρήσει καν σε πρόταση για τον Κολομβιανό μέσο, ο οποίος πάντως υποστηρίζει το αντίθετο......

 «Δεν έχουμε επίσημη προσφορά από τον Ολυμπιακό. Όλα όσα ακούγονται είναι δουλειά των μάνατζερ. Υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες και μάλιστα κάποιες είναι πιο μπροστά από τον Ολυμπιακό, διότι έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση», ανέφερε αρχικά στη Sportday. Και συνέχισε: «Δεν μπορώ να πω ποιες είναι, πάντως πολλές ομάδες ενδιαφέρονται. Δεν θέλω να πω για τα χρήματα, ο Κάρλος όμως είναι πολύτιμος ποδοσφαιριστής και πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο. Εγώ, πάντως, δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τον Ολυμπιακό».

Ο ίδιος ο διεθνής Κολομβιανός άσος είπε στην ίδια εφημερίδα πάντως πως: «Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει επίσημη πρόταση. Δεν νομίζω, πάντως, ότι έχουν διάθεση να με δώσουν με 2,5 εκατομμύρια. Η Βαλανσιέν θα αποφασίσει μετά το Κόπα Αμέρικα».

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι διατεθειμένοι να δώσουν μέχρι 2.5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι Γάλλοι ζητούν περίπου 4.

πηγη sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου