ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Αν μείνει... αναβαθμίζεται

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Στον ΠΑΟΚ περιμένουν μια καλή πρόταση από το εξωτερικό για τον Πορτογάλο άσο, ωστόσο καταστρώνουν τα πλάνα τους για παίκτη και στην περίπτωση που τελικά αυτή δεν έρθει......
Στα του αμυντικού, η ενίσχυση αναμένεται να έρθει από τη Γαλλία, χώρα στην οποία εργαζόταν μέχρι πρότινος ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων», Λάζλο Μπόλονι.


Ανοικτή η υπόθεση του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ. Η διοίκηση του «Δικεφάλου» του βορρά περιμένει πρόταση από το εξωτερικό για την παραχώρηση του παίκτη και προς το παρών τηρεί στάση αναμονής. Για τον Πορτογάλο άσο υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, ωστόσο οικονομικά δεν καλύπτουν τους «ασπρόμαυρους».

Και υπάρχει αναμονή για την Ουντινέζε, η οποία μετά την παραχώρηση του Αλέξις Σάντσες στη Μπαρτσελόνα θα βάλει αρκετά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της, με αποτέλεσμα αν κάνει προσφορά στον ΠΑΟΚ, αυτή να είναι αρκετά καλή. Οι ιθύνοντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης περιμένουν παράλληλα και κάτι καλό από τη Bundesliga.


πηγη sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου