ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Τσιώλης: Ο Αρης που ονειρεύομαι...

Εναν μαχητικό και ανταγωνιστικό Αρη ονειρεύεται για τη νέα σεζόν ο Σάκης Τσιώλης. Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο τεχνικός του Άρη στην «Ελευθεροτυπία»:

Για τη σεζόν που πέρασε: «Νομίζω ήταν, πράγματι, η πιο παραγωγική χρονιά μου από θέμα κατάταξης, αλλά για μένα πιο σημαντικό ότι ήταν θετική και από θέμα παιχνιδιού, απ’ την ποιότητα ποδοσφαίρου που έδειξαν οι ομάδες, θέλω να πιστεύω και με τη δική μου συμβολή....
Ο Άρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα και είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα που είμαι τώρα σ’ αυτόν, γιατί μου παρέχει όλα τα εχέγγυα για να δουλέψω σκληρά και να πετύχω κάτι καλύτερο. Φέτος ήμασταν άτυχοι, για πέντε λεπτά δεν βγήκαμε στην Ευρώπη, κάναμε όμως ένα “5 στα 5”, που έδειξε ότι μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι. Τώρα έχουμε ένα καλοκαίρι γεμάτο δουλειά, ευτυχώς όμως η διοίκηση μου παρέχει ό,τι θέλω, εγκαταστάσεις, παίκτες, υποδομή, φροντίδα, έχουμε και φανταστικό κόσμο, οπότε είναι πρόκληση για την καριέρα μου η χρονιά που έρχεται».

Για την οικονομική κρίση: «Η κρίση δεν θα πλήξει το ποδόσφαιρο, με όλα αυτά τα μεγάλα χορηγικά πακέτα που υπάρχουν μέσω της τηλεόρασης ή του ΟΠΑΠ. Και δεν θα πλήξει 100% να τη διαχειριστούν, και τα εφόδια που ακόμη υπάρχουν, άνθρωποι με γνώση και αίσθηση της πραγματικότητας».

Για το… νέο Άρη: «Εμείς θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα που να εκφράζει το μεγάλο κόσμο που έχει ο Άρης. Άρα πρέπει να είναι μαχητική και μέχρι τέλους ανταγωνιστική, που θα παίξει καλό ποδόσφαιρο. Αυτό για να το κάνεις δεν χρειάζεσαι μεγάλα μπάτζετ, υπάρχουν πολλά παραδείγματα ομάδων που με μικρό μπάτζετ έκαναν θαύματα. Σίγουρα κι εμείς θα κινηθούμε, και ήδη το κάνουμε, ανάλογα με τους καιρούς, αλλά πιστεύουμε ότι και πάλι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για τις μεταγραφές των Καστίγιο και Σολτάνι και το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος του Άρη: «Μια ομάδα που θα επιδιώκει να παίζει καλή και συνδυαστική μπάλα, που θα παίζει επιθετικά. Εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε και σε άλλες ανάλογες κινήσεις, αλλά για να το κάνουμε αυτό, θέλουμε πρώτα να ξεκαθαρίσουμε το υπάρχον έμψυχο υλικό. Να φύγουν δηλαδή κάποια παιδιά, που είναι άδικο γι’ αυτά, καθ’ ότι επαγγελματίες, που δεν υπολογίζουμε στη φιλοσοφία μας για το παιχνίδι και μετά να πάρουμε κάποιους άλλους που πιστεύουμε ότι θα ταιριάζουν καλύτερα. Έχουμε 2-3 περιπτώσεις που σκεφτόμαστε, θέλουμε ένα ρόστερ 26-28 παικτών αλλά δεν μπορούμε αν δεν ξεκαθαρίσει το ρόστερ. Και στο νέο Άρη θα έχουν σχέση και τα νέα παιδιά. Έχουμε την καλύτερη ομάδα Κ-20 στην Ελλάδα. Δεν θα το αφήσουμε έτσι αυτό το όπλο. Γιατί περί αυτού πρόκειται».

πηγη sportouvorra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου