ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Hττα για τις γυναίκες από την Κροατία

Η Εθνική Γυναικών δεν τα κατάφερε στο δεύτερο αγώνα της για το Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας. Ηττήθηκε από την Κροατία με 65-63 με ένα καλάθι της Μαντίρ δύο δευτερόλεπτα από το τέλος. Το αντιπροσωπευτικό, πάντως....
συγκρότημα διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του για πρόκριση της επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Δεκάλεπτα: 26-16, 42-29, 53-43, 65-63.

Κροατία (Μπράλιτς): Μαντίρ 19 (3), Μισούρα 5, Λόκας, Μάζιτς 1, Τσίγκλαρ 2, Λέλας 15 (3), Σλίσκοβιτς 6, Πάβετιτς, Ιβάνκοβιτς 6, Ίβεζιτς 11(1), Κάκιτς.
Ελλάδα (Μίσσας): Καλέντζου 14 (1), Δημητράκου 2, Χατζηνικολάου 9, Καλτσίδου 14 (2), Μάλτση 8 (2), Παπαμιχαήλ 4, Σπυριδοπούλου 9 (3), Σπανού 3, Σωτηρίου.
Μίσσας: «Είχαμε κακό πρώτο ημίχρονο»
Μετά το τέλος του αγώνα με την Κροατία, ο προπονητής της Εθνικής Κώστας Μίσας τόνισε στην συνέντευξη Τύπου: «Είχαμε ένα πολύ κακό πρώτο μέρος. Παίξαμε καλύτερα στο τρίτο δεκάλεπτο και επιστρέψαμε στον αγώνα χάρη στην αμυντική μας δουλειά. Αλλά αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες στο σουτ και η Εβίνα ειδικά δυσκολεύτηκε πολύ. Πιστεύω ότι η Κροατία εκτέλεσε καλά την τελευταία επίθεση και συγχαρητήρια για τη νίκη».
Η Στέλλα Καλτσίδου ανέφερε. «Χάσαμε το ματς στο πρώτο ημίχρονο. Τους δώσαμε ελεύθερα σουτ και βρήκαν αυτοπεποίθηση. Δεν ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε αλλά κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια να επιστρέψουμε στον αγώνα. Το παιχνίδι κρίθηκε από ένα σουτ και κρίθηκε αρκετά στην τύχη».

Ο προπονητής της Κροατίας Στίπε Μπράλιτς είπε: «Είμαι χαρούμενος γιατί μετά τη χτεσινή συντριβή από τη Γαλλία, η ομάδα μου ήρθε 15 ώρες μετά και έπαιξε πολύ καλύτερα. Είχαμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο απέναντι στην ελληνική ομάδα που έχει μεγάλη εμπειρία. Δεν παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο επειδή είχαμε πολλές βασικές παίκτριες με προβλήματα φάουλ. Είμαι χαρούμενος που εκτελέσαμε σωστά την τελευταία επίθεση και κερδίσαμε το παιχνίδι».
Η Σάντρα Μαντίρ τέλος δήλωσε: «Ως μια από τις πιο έμπειρες παίκτριες στην ομάδα, συνηθίζω να παίρνω το τελευταίο σουτ. Αλλοτε μπαίνει και άλλοτε όχι. Ευτυχώς σήμερα μπήκε. Δεν εκπλήσσομαι όμως γιατί είχα αυτοπεποίθηση σε όλο το ματς και ήξερα ότι θα το βάλω. Αυτή έιναι μια μεγάλη νίκη για εμάς και την αξίζαμε».

πηγη sportouvorra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου