ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Έρχεται ο μάνατζερ του Φέισα

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η αυριανή μέρα σε ότι αφορά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λιούμπομιρ Φέισα στον Ολυμπιακό, καθώς ο μάνατζερ του Σέρβου μέσου αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα.....

Αν και οι αρχικές πληροφορίες και τα δημοσιεύματα από την Σερβία ήθελαν τον 23χρονο άσο της Παρτιζάν να έρχεται τη Δευτέρα (20/6) στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, τελικά ο ατζέντης του θα είναι αυτός που θα βρεθεί στη χώρα μας και όχι ο ίδιος ο παίκτης.

Σκοπός της επίσκεψης είναι να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, να γίνουν οι τελικές επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και στη συνέχεια ο Φέισα να ταξιδέψει για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Το σημαντικό στην όλη ιστορία είναι να μην προκύψει πρόβλημα από αυτές και είναι ξεκάθαρο ότι στον Ολυμπιακό θέλουν να είναι απόλυτα σίγουροι πως δεν υπάρχει πρόβλημα από τον τραυματισμό του διεθνούς άσου.

Αν το ιατρικό επιτελείο των πειραιωτών δώσει το «οκέι», ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει άμεσα στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση της Παρτιζάν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι πρωταθλητές Ελλάδας τα έχουν βρει με τους Σέρβους στα 2,5 εκ. Ευρώ, ενώ συμφωνία υπάρχει στο οικονομικό και με την πλευρά του παίκτη, άσχετα με το αν ο ατζέντης του Φέισα δηλώνει πως ο πελάτης του δεν έχει συμφωνήσει με τους πειραιώτες.

Εξελίξεις με Σάντσες

Σε ότι αφορά το θέμα της μεταγραφής του Κάρλος Σάντσες, στόχος του Ολυμπιακού είναι να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με τη Βαλενσιέν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Το ιδανικό «σενάριο» μάλιστα για τους «ερυθρόλευκους» θα είναι να τελειώσει το θέμα μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά τη Δευτέρα (20/6). Βέβαια θα πρέπει εδώ να επισημανθεί ότι η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου εξακολουθεί να ζητά 4 εκ. ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη, τη στιγμή που οι πειραιώτες δεν ανεβαίνουν από τα 2,5 εκ. ευρώ.

Το ενθαρρυντικό βέβαια για τον Ολυμπιακό είναι πως καμιά άλλη ομάδα δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής πρόταση για τον Σάντσες και αυτό είναι κάτι που ίσως αναγκάσει τη Βαλενσιέν να ρίξει τις απαιτήσεις της για την παραχώρηση του διεθνούς μέσου.

Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει στο οικονομικό με τον παίκτη, με τον Σάντσες μάλιστα να κάνει ότι περνά απ' το χέρι του προκειμένου να πείσει τη διοίκηση της ομάδας του να αποδεχθεί την πρόταση που έχει κάνει η πειραϊκή ομάδα.

πηγη sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου