ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Το «10» το καλό στον Χοσέ Κάρλος!

Τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα ανακοινώθηκαν σήμερα από την ΠΑΕ ΑΕΚ και παράλληλα επέλεξαν και τα νούμερα για τις φανέλες τους στην νέα σεζόν. Ο Χοσέ Κάρλος ζήτησε να φορά το «10», ένα νούμερο που είχε από το καλοκαίρι του 2008 και για 1,5 χρόνο ο Ράφικ Τζιμπούρ...
. Πριν τον Γαλλοαλγερινό το φόρεσε από το 2004 ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης και ο Παναγιώτης Κονέ και την σεζόν 2007/08 που η ΑΕΚ πήρε τον τίτλο (και της τον έκλεψαν) ο Ριβάλντο.


Έτσι, το «10» που έχει μεγάλη ιστορία στην ΑΕΚ ελέω των Μίμη Παπαϊωάννου και Βασίλη Τσιάρτα, συνεχίζει και φέτος σε… ξένα χέρια αφού μετά τον Ριβάλντο το 2007 το πήραν και οι Τζιμπούρ και Χοσέ Κάρλος.


Ο Χουάν Κάλα επέλεξε το «6», αυτό που είχε ο επίσης δανεικός Νταβίντ Ματέος πέρυσι στο δεύτερο εξάμηνο. Το συγκεκριμένο νούμερο το 2004 είχε επιλέξει ο Στέλιος Μαϊστρέλλης και από το 2005 και για μια πενταετία είχε ο Γιώργος Αλεξόπουλος. Ένα νούμερο καθαρά για… κεντρικούς αμυντικούς.
Ο νεαρός Σωκράτης Τσουκαλάς πήρε το «92», που άφησε πίσω του ο Μιχάλης Τσαμουρλίδης αν και δεν πρόλαβε να το φορέσει σε επίσημο αγώνα με την ΑΕΚ.

πηγη aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου