ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Η ώρα των... 68!

Εβδομάδα κλήσεων για τους υπόλοιπους 68 κατηγορούμενους της υπόθεσης με τα «στημένα» ξεκινάει την Δευτέρα (4/7).

Ανάμεσα σ' αυτούς που αναμένεται να κληθούν είναι και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει εκφράσει την επιθυμία...
να καταθέσει από τους πρώτους «για να ξεμπερδεύει», όπως χαρακτηριστικά έχει ειπωθεί.

Εκτός των 68, το ανακριτικό γραφείο αναμένεται να περάσουν και οι τέσσερις καταζητούμενοι. Οι τρείς από αυτούς (Μάκης Ψωμιάδης, Ι. Παπακώστας και Ι. Παπαδόπουλος) των οποίων οι δικηγόροι έχουν δηλώσει πως οι πελάτες τους θα παραδοθούν, ενώ παραμένει εξαφανισμένος ο αρχηγός της Ηλιούπολης Μιχάλης Νικολόπουλος.

Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες η υπόθεση έχει πολύ δρόμο, καθώς πέραν του μεγάλου αριθμού των εμπλεκόμενων, υπάρχουν και δεκάδες μάρτυρες που μπορεί να αγγίζουν τους 100, στη προσπάθεια να διαφωτιστεί πλήρως η υπόθεση.

Παράλληλα ο 9ος τακτικός ανακριτής αναμένει και τα στοιχεία που θα του διαβιβάσει το ΣΔΟΕ και τα οποία θα προκύψουν από το … «ξεσκόνισμα» των τραπεζικών λογαριασμών εμπλεκομένων στην υπόθεση. Στο «μικροσκόπιο» επίσης του ΣΔΟΕ και της Δικαιοσύνης θα τεθούν επίσης τα φορολογικά στοιχεία κατηγορουμένων.

Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να ζητήσει την άρση της εισαγγελικής διάταξης για απαγόρευση εξόδου από την χώρα που του έχει επιβληθεί (όπως και στους υπολοίπους) επικαλούμενος υποχρεώσεις του στο εξωτερικό. Σχετικό αίτημα αναμένεται να υποβάλλει και ο παίκτης του Ολυμπιακού Αβραάμ Παπαδόπουλος επικαλούμενος μετάβασή του στην Αυστρία και την Ολλανδία στο πλαίσιο προετοιμασίας της ομάδας.

Το θέμα των «στημένων» θα συζητηθεί και στη Βουλή, καθώς ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Καβάλας και μέλος της επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων του Κοινοβουλίου, Σάββας Εμινίδης, ζήτησε από την πρόεδρο της επιτροπής, Χρύσα Αράποφλου να κληθούν οι πρόεδροι της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκας, Σοφοκλής Πιλάβιος και Βαγγέλης Μαρινάκης, αντίστοιχα προκειμένου να καταθέσουν τις απόψεις τους για την πολύκροτη υπόθεση των «στημένων» αγώνων και του παράνομου στοιχηματισμού, που ταλανίζει τον τελευταίο καιρό το ελληνικό ποδόσφαιρο.

πηγη sentragoal.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου