ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Πατάνε Ελλάδα Κάλα και Κάρλος

Σε ελληνικό έδαφος αναμένεται να πατήσουν το πόδι του το μεσημέρι της Δευτέρας, για λογαριασμό της ΑΕΚ, οι Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος. Συγκεκριμένα τις τελευταίες ημέρες τα ονόματα των δύο Ισπανών είχαν απασχολήσει έντονα τους ανθρώπους της Ένωσης και όπως φαίνεται τα συγκεκριμένα «σίριαλ» θα έχουν happy end....


Η Σεβίλλη έστειλε τα απαραίτητα έγγραφα, στην διοίκηση της ΑΕΚ, για τον δανεισμό των δύο παικτών  και η απόκτησή τους από τους «κιτρινόμαυρους» θεωρείται δεδομένη. Το μόνο που απομένει πλέον για να ολοκληρωθούν και τυπικά οι δύο δανεισμοί είναι ορισμένες διαδικαστικές λεπτομέρειες.

Οι Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος αναμένονται το μεσημέρι της Δευτέρας, γύρω στις 14.00, να προσγειωθούν στο «Ελ.Βενιζέλος» και μετά από λίγες ώρες, έχοντας περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις αμφότεροι, θα υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια. Το πιο πιθανό όμως είναι να γίνει αυτό την Τρίτη με τους δύο Ισπανούς να έχουν και την πρώτη τους γνωριμία με το τεχνικό τιμ αλλά και το… προπονητήριο των Σπάτων.

Αναζητούν support στην Κέρκυρα

Στην Κέρκυρα βρίσκονται ήδη οι Σταύρος Αδαμίδης και Μάκης Κασνακίδης προκειμένου να συνεχίσουν την προώθηση του προγράμματος των Supporters.

Άλλωστε όπως έχει γίνει ξεκάθαρο ο κόσμος είναι αυτός που θα αναλάβει να δώσει την λύση στο οικονομικό αδιέξοδο που βρίσκεται η ΑΕΚ και οι δύο άντρες θα προσπαθήσουν να πείσουν τους φίλους της ομάδας να συμμετάσχουν στο εγχείρημα. Γι’ αυτό το λόγο μετά τα ταξίδια του σε Θήβα, Τρίκαλα, Κατερίνη, Κομοτηνή, Ρόδο, αλλά και την Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λευκωσία, ήρθε και η σειρά της Κέρκυρας. Επομένως θα βρεθούν το απόγευμα της Κυριακής στις 19.30 στο Εμπορικό Επιμελητήριο στην οδό Αριστοτέλους 2 του νησιού.

Να σημειώσουμε ότι μαζί τους είναι και ο Πέτρος Παππάς, ενώ το Σάββατο ο Αδαμίδης βάπτισε τον γιο του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Χάρη Κοσμάτου στο νησί.

πηγη sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου