ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011

«Με έστηναν από το '96 έως το '03»

Νέα «βόμβα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τον Ντέμη Νικολαϊδη!
Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή «Κουτί της Πανδώρας» που θα προβληθεί την Πέμπτη, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ μιλάει ανοικτά για «στημένα» παιχνίδια, βασιζόμενος....
σε κατ' ιδίαν συνομιλία που είχε το 2006 με άνθρωπο που πρωταγωνιστούσε στην εποχή της «παράγκας»!
Διαβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Ντέμη Νικολαΐδη: 

«Θυμάμαι ένα περιστατικό το 2006, ήμουνα πρόεδρος στην ΑΕΚ, και ένας άνθρωπος του οποίου το όνομα είναι πολύ... διάσημο για την παράγκα Νο1, μέσω ενός κοινού γνωστού, ήθελε να συναντηθούμε.

Εγώ προσπαθούσα να το αποφύγω, διότι δεν ήξερα και ποιος είναι ο λόγος. Το εκμυστηρεύτηκα σε ένα δικηγόρο, τον κ. Οικονομόπουλο, ο οποίος και τώρα ασχολείται με την υπόθεση Ψωμιάδη, με τα πολλά συναντηθήκαμε στο σπίτι του κοινού γνωστού, 12 η ώρα το βράδυ.

Ηθελα να δω για ποιο λόγο ήθελε να με συναντήσει. Αν και όλα αυτά τα φανταζόμουνα, σοκαρίστηκα. Είχα ένα άνθρωπο μπροστά μου, ο οποίος επί τρεις ώρες έκανε βόλτες μπροστά μου, και μου περιέγραφε από το '96 έως το 2003, ενώ έπαιζα δηλαδή, πως στηνόταν το πρωτάθλημα.

Δηλαδή άκουγα τον τύπο που εκπροσωπούσε τότε το σύστημα ας πούμε και με έκλεβε. Εμένα, με έκλεβε, όχι απλά χρήματα, τα συναισθήματά μου, τον κόσμο, όλους. Και δεν μπορούσα να κάνω και τίποτα. Είχα δώσει το λόγο μου ότι αυτό είναι off the record.

Αν και τα ήξερα, μου φάνηκαν λίγο παραπάνω από ό,τι νόμιζα. Η αλήθεια ήτανε πιο σκληρή δηλαδή.
Καταρχήν θέλω να δω το πώς θα τιμωρηθούν αθλητικά. Υπάρχει αθλητική δικαιοσύνη, υπάρχει και ποινική δικαιοσύνη. Η αθλητική δικαιοσύνη τι θα κάνει; Θέλω να το δω αυτό. Και κατά πόσο θα τους αφήσουνε μόνους τους; Εγώ νομίζω ότι το ποδόσφαιρο μόνο του αυτή τη στιγμή, έτσι όπως είναι στημένο, δεν μπορεί να καθαρίσει. Αυτή είναι η γνώμη μου. Θέλει την κρατική βοήθεια να το πω; Βοήθεια της UEFA; Αλλά έτσι όπως είναι στημένο δεν το πιστεύω».

Μετά τη δημοσιοποίηση του αποσπάσματος της συνέντευξης, ο Βαγγέλης Μπραουδάκης, διευθυντής του Sentra 103,3, επικοινώνησε με τον Ντέμη Νικολαϊδη. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θέλησε να κάνει επιπλέον σχόλιο, εμμένοντας στη θέση του πως είχε δώσει τον λόγο του και γι αυτό δεν κατήγγειλε τα παραπάνω στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο ίδιος, όντας πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ είχε κάνει έρευνες επί του θέματος, απευθύνθηκε σε εταιρείες στην Αγγλία, με τον σύλλογο να ξοδεύει χρήματα γι αυτό το θέμα, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να βγάλει άκρη.

πηγη sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου